انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

سید الحوثی: ناو هواپیمابر آمریکایی به دورترین نقطه شمال دریای سرخ فرار کرد

رهبر انصارالله یمن گفت ناو هواپیمابر آمریکایی پس از درگیری با نیرو‌های مسلح یمن به دورترین نقطه شمال دریای سرخ فرار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن دوشنبه شب در سخنانی به مناسبت سالروز «غزوه بدر» اعلام کرد ناو هواپیمابر آمریکایی پس از درگیری با نیرو‌های مسلح یمن به دورترین نقطه شمال دریای سرخ فرار کرد.

سید الحوثی افزود: مردم ما با حضور گسترده در راهپیمایی‌های امروز، پیامی روشن به ملت فلسطین و پیام استواری در برابر تجاوزات آمریکا دادند.

رهبر انصارالله اضافه کرد: ما به عنوان مردم یمن نمی‌پذیریم که دشمن اسرائیلی مردم فلسطین را منزوی کند.

وی ادامه داد: مردم عزیز ما با راهپیمایی میلیونی امروز، پیام استواری و استقامت در برابر ظلم و تجاوز آمریکا و پیامی به ترامپ جنایتکار، دیوانه، کافر داده‌اند.

سید الحوثی خاطرنشان کرد: مردم عزیز ما با اعتقاد، شجاعت، توکل به خدا، و ایمان به وعده واقعی او در مقابله با مستکبرین ثابت قدم هستند.

وی تاکید کرد اصرار دشمن اسرائیلی بر جلوگیری از ورود کمک‌ها به نوار غزه، تجاوزی بزرگ و جنایتی هولناک و هولناک است که قابل تحمل نیست.

سید الحوثی گفت: ممنوعیت کشتی‌های اسرائیلی اولین گام است، اما وقتی مردم فلسطین در غزه با گرسنگی مواجه هستند، نمی‌توانیم تماشاگر باشیم و در این سطح بمانیم.

غزوه بدر یا بدر الکبری، نخستین و مهم‌ترین جنگ میان مسلمانان و کافران قریش در هفدهم تا بیست و یکم ماه رمضان در منطقه بدر روی داد که به پیروزی مسلمانان و شکست کافران انجامید./ ایسنا 

کلمات کلیدی: یمن ناو آمریکایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار