دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

برنامه‌ میادین میوه و تره‌بار از روز ۲۹ اسفند تا پایان تعطیلات

برنامه‌ میادین میوه و تره‌بار از روز ۲۹ اسفند تا پایان تعطیلات مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از فعالیت یکسره غرف میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از ۸ صبح تا ۸ شب تا روز ۲۹ اسفندماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به فعالیت تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در آخرین هفته منتهی به سال ۱۴۰۴ به صورت یکسره از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب؛ گفت: تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تا ۸ شب ۲۹ اسفندماه به صورت یکسره و تمام وقت به شهروندان خدمات رسانی می‌کنند.

 

وی افزود: روزهای ۳۰ اسفندماه و اول، دوم و سوم فروردین ماه تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران تعطیل است. روز چهارم میادین ۲۲ گانه میوه و تره‌بار شهرداری تهران و روز پنجم نیز بازارهای تره‌بار به شهروندان تا روز ۱۱ فروردین که روز عید فطر است از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ خدمات رسانی می‌کنند.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، میوه شب عید نه تنها تا شب سال تحویل بلکه از روز چهارم فروردین تا انتهای تعطیلات نوروز نیز با قیمت تنظیم بازار به شهروندان عرضه می‌شود.

 

وی بیان کرد: در کنار میوه شب عید، محصول خرما نیز با قیمت تنظیم بازار در تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران توزیع می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار