الزیدی سه شنبه به دعوت رسمی اردوغان به آنکارا سفر می‌کند رئیس‌جمهور لبنان: ادامه نقض مفاد این چارچوب توافق توسط اسرائیل را نمی‌پذیریم نتانیاهو: موضوع ایران در صدر دستور کار دیدار با ترامپ است یمن: نقاط حساس در مسیر انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود

یمن: با آمریکا در حال جنگ هستیم/ ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد

یمن: با آمریکا در حال جنگ هستیم/ ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد وزیر امور خارجه یمن با اشاره به استقلال این کشور در تصمیم‌گیری پیرامون عملیات‌های ضدصهیونیستی، تاکید کرد حملات آمریکا باعث نمی‌شود نیرو‌های مسلح این کشور عملیات‌های دریایی را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جمال عامر» وزیر امور خارجه یمن در میانه حملات گسترده آمریکا به این کشور که وارد سومین روز خود شده است، تاکید کرد اقدامات نیرو‌های مسلح این کشور علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ متوقف نخواهد شد.

عامر که شامگاه دوشنبه با رویترز گفت‌و‌گو می‌کرد، درباره برخی شایعات درباره نقش ایران در تحولات اخیر و درخواست تهران برای کاستن از عملیات‌های ارتش یمن گفت: «هیچ گفت‌وگویی درباره هرگونه کاهش عملیات‌ها تا پیش از پایان‌یافتن محاصره غزه در کار نیست. ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد. موضوعی که اتفاق می‌افتد، این است که ایران برخی اوقات میانجی‌گری می‌کند، اما دیکته‌ای در کار نیست».

وزیر امور خارجه یمن همچنین در پاسخ به برخی شایعات گفت که اطلاعی درباره اینکه پیامی توسط ایران به نماینده این کشور در تهران ارسال شده باشد، ندارد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه مدعی شده بود که ایران را مسئول حملات یمن می‌داند. ایران، اما بار‌ها اعلام کرده ارتش و انصارالله یمن در تصمیم‌گیری‌های خود، مستقل عمل می‌کنند.

عامر در ادامه به خبرگزاری انگلیسی گفت که پیام‌هایی از برخی از قدرت‌ها برای کاستن از حملات وجود دارد، اما «ما می‌بینیم که یمن در حال جنگ با آمریکاست و این بدان معناست که ما حق دفاع از خود را با تمام راه‌های ممکن داریم، پس تشدید تنش، محتمل است».

وزیر خارجه یمن با اشاره به تهدید‌های آمریکا علیه این کشور و همچنین ایران گفت: «آمریکا، ایران را تهدید می‌کند و یمن را هدف قرار می‌دهد. اکنون، تمام سناریوها، ممکن است. ما همان کاری را می‌کنیم که آمریکایی‌ها انجام می‌دهند. اگر آنها از طریق ناو (هواپیمابر یواس‌ای هری) ترومن ما را هدف قرار دهند، ما نیز با حمله به ترومن، مقابله‌به مثل می‌کنیم».

عامر با بیان اینکه شماری از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به یمن توصیه کرده‌اند تا تنش‌ها را تشدید نکند، گفت صنعاء به دنبال آن است که به آنها اطمینان دهد که اهداف نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ، کشتی‌های اسرائیلی بوده است.

دیپلمات ارشد یمن در ادامه تصریح کرد که عربستان سعودی و دیگر کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس تاکنون در اقدامات خصمانه آمریکا دخالتی نداشته‌اند.

او با هشدار درباره خطر اقدام متقابل یمن علیه کشور‌های خلیج فارس در صورت مداخله نظامی در حملات آمریکا، گفت صنعاء از اقدامات کنونی آنها استقبال می‌کند.

عامر در پایان گفت: «اگر هر هواپیما و یا پایگاهی علیه ما استفاده شود، در آن صورت، ما تشدید تنش‌ها را شاهد خواهیم بود و از خود دفاع خواهیم کرد، اما اگر آنها (کشور‌های حاشیه خلیج فارس) به وضعیت بی‌طرفی خود ادامه دهند، ما هم از این گزینه دوری می‌کنیم». / ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار