سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تهران دارای بیشترین آمار گازگرفتگی در کشور

بر اساس اعلام اورژانس کشور استان تهران از ابتدای مهر ماه تاکنون بیشترین آمار مسمومیت با گاز CO (کربن‌منوکسید) را داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار اورژانس کشور از ابتدای مهر تا ۱۷ آبان ماه استان تهران با ۱۰۵ نفر بیشترین آمار مسمومیت با گاز CO (کربن‌منوکسید) را داشته است که از این تعداد ۳۸ نفر به مراکز درمانی اعزام و ۶۶ نفر در محل درمان شدند متاسفانه یک نفر در این استان بر اثر مسمومیت با گاز CO جان خود را از دست داد.

 

پس از استان تهران، خراسان رضوی با ۷۸ نفر بیشترین آمار مسمومیت با گاز CO (کربن‌منوکسید) را در این بازه زمانی دارد از این تعداد متاسفانه سه نفر فوت کردند و ۵۸ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

 

استان آذربایجان شرقی نیز در رتبه سوم گازگرفتگی قرار دارد. در این استان ۵۵ نفر به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند و چهار نفر در اثر گازگرفتگی جان خود را از دست داده‌اند.

 

بر اساس اطلاعات اورژانس کشور بیشترین فوتی در اثر مسمومیت با گاز CO به ترتیب در استان فارس با شش نفر فوتی و در استان مازندران با پنج نفر فوتی گزارش شده است.

 

منبع: دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
ارسال نظر