تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) «اکرم امام‌اوغلو» را به عنوان تنها نامزد خود برای انتخابات ریاست جمهوری ترکیه معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرنگار المیادین در ترکیه اعلام کرد حزب جمهوری‌خواه خلق روز یکشنبه اعلام کرد اکرم امام‌اوغلو با رای اکثریت قاطع به عنوان تنها نامزد حزب در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری ترکیه انتخاب شده است و این اقدام گامی در جهت تثبت جایگاه امام‌اوغلو به عنوان نامزد رسمی برای ریاست‌جمهوری است و میزان محبوبیت او را در میان محافل ترکیه نشان می‌دهد.

این خبرنگار افزود اکرم امام‌اوغلو ۱۳ میلیون و ۲۱۱ هزار رای را در انتخابات مقدماتی حزب جمهوری‌خواه خلق به دست آورد.

از سوی دیگر، به گزارش خبرگزاری فرانسه، شهرداری استانبول نیز اعلام کرد که ۱۵ میلیون رای دهنده امروز در انتخابات مقدماتی نمادین سازماندهی شده توسط حزب مخالف جمهوری‌خواه خلق که اکرم امام‌اوغلو، شهردار محبوس به آن تعلق دارد، شرکت کردند.

شهرداری استانبول افزود: از مجموع ۱۵ میلیون رای ۱۳ میلیون و ۲۱۱ هزار رای در همبستگی با امام‌اوغلو که قرار بود روز یکشنبه به عنوان نامزد این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری آینده در سال ۲۰۲۸ معرفی شود، به او تعلق گرفت.

این در حالی است که خبرنگار اسپوتنیک گزارش داد که پلیس ترکیه شرکت کنندگان در یک تجمع مردمی در استانبول در حمایت از شهردار بازداشت شده را با خشونت متفرق و آنها را به ایستگاه مترو Vezneciler هدایت کرد.

پس از پایان تجمع مقابل شهرداری، تعدادی از شرکت کنندگان در پارک «سراچان» ماندند و به پرتاب بطری و کوکتل مولوتف به سوی پلیس و سردادن شعار علیه پلیس ادامه دادند.

دقایقی بعد پلیس از گاز اشک‌آور استفاده کرد و با خشونت شروع به هل دادن شرکت کنندگان در تجمع از پارک کرد.

نیرو‌های امنیتی سپس به تعقیب آنها تا نزدیکترین ایستگاه مترو Vezneciler که صد‌ها متر از پارک فاصله دارد، ادامه دادند.

شبکه تلویزیونی Sozcu نیز روز یکشنبه گزارش داد که دادگاه ترکیه حکم بازداشت اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول را صادر کرده است که مظنون به «فساد» است.

روزنامه «ستار» به نقل از منابع رسمی گزارش داد با این حال، درخواست برای حبس وی در ارتباط با دومین تحقیق درباره «تروریسم» رد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار