بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

 جاسوس اسرائیل در غزه اعدام شد / ماموریت ویژه او چه بود؟

 جاسوس اسرائیل در غزه اعدام شد / ماموریت ویژه او چه بود؟ رسانه‌های نزدیک به گروه‌های مقاومت فلسطین از اعدام یک جاسوس رژیم صهیونیستی در نوار غزه با ماموریت ویژه پرده برداشتند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 28
کد خبر: ۲۷۴۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های فلسطینی با اشاره به پرونده یکی از جاسوسان ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه که روز چهارشنبه اعدام شد از ابعاد جدید فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی اسرائیل در باریکه غزه رمزگشایی کردند.

اطلاعات افشاشده در مورد این جاسوس نشان می‌دهد فرد مزبور چهار ماه قبل با وعده آزادی برادرش که به تحمل ۱۲ سال حبس در زندان‌های اسرائیل محکوم شده بود، قبول کرده تا با دستگاه‌های جاسوسی اطلاعاتی اسرائیل همکاری کند.

این جاسوس پذیرفته بود تا در ازای وعده آزادی برادرش از زندان‌های رژیم، شبکه اینترنت رایگانی را در اردوگاه «المواصی» در شهر خان یونس ایجاد کند و بدین شکل در کنترل و رصد اطلاعات تلفن‌های همراه فلسطینیان آواره و ساکن در این منطقه به اسرائیل کمک کند.

دستگاه اطلاعات اسراییل با کنترل و سرقت اطلاعات شهروندان فلسطینی از جمله اعضای خانواده‌های رهبران و فرماندهان ارشد سیاسی و نظامی حماس ضمن شناسایی موقعیت سکونت این افراد موفق به طراحی عملیات‌های هدفمند ترور در جریان بمباران‌های متعدد روز‌های گذشته به خان یونس شده بود.

حماس همچنین قصد دارد به زودی ویدیوی اعترافات یک جاسوس دیگر اسرائیل در غزه را که اقدام به جمع آوری اطلاعاتی کرده که منجر به عملیات نظامی ارتش اسرائیل برای آزادی چهار اسیر خود در اردوگاه النصیرات شده بود را منتشر کند.

در جریان این عملیات ارتش اسرائیل در ژوئن ۲۰۲۴ دست کم ۲۰۰ غیرنظامی فلسطینی به شهادت رسیده و صد‌ها نفر دیگر نیز زخمی شدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده