ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

۷۰ درصد ایرانیان مستعد چاقی و اضافه وزن هستند

۷۰ درصد ایرانیان مستعد چاقی و اضافه وزن هستند معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در گفتگویی به میزان بروز بیماری های گوارشی ناشی از مصرف بیش از اندازه غذا در میان ایرانیان پرداخته و اظهار داشت: ۷۰ درصد ایرانیان مستعد شیوع چاقی و اضافه وزن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 10
کد خبر: ۲۷۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بسیاری از مردم ما چاقی را عامل خطر تلقی نمی کنند و عمدتا با انگیزه زیبایی برای لاغر شدن تلاش می کنند در حالی که مهم تر از این که تناسب اندام زیبایی می آورد، چاقی ره آوردی جز بیماری نخواهد داشت. ثابت شده است، منشأ بیماری های غیرواگیر شایع و در راس آن دیابت، فشار خون بالا، بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها چاقی و اضافه وزن است، کما این که بسیاری از متخصصان، بیماری بسیاری از ایرانیان را اپیدمی دو قلوی چاقی و دیابت می نامند؛ دیابتی که معلول چاقی است و در ادامه منجر به بروز مشکلات قلبی - عروقی و کلیوی می شود.

 

رضا ملک زاده روز یکشنبه افزود: مصرف غذا بیش از حد نیاز موجب ابتلا به انواع بیماری های گوارشی و چاقی و اضافه وزن می شود.

 

وی در ادامه به هزینه های درمانی بیماری های گوارشی اشاره کرد و گفت: با توجه به تعرفه هایی که در حال حاضر در ایران برای بیماری های گوارشی داریم و مقایسه آن با هزینه های درمانی کشورهای همسایه یا حتی دنیا، به جرات می توان گفت که هزینه های بیماری های گوارشی در ایران از همه جای دنیا ارزان تر است.

 

معاون وزیر بهداشت درباره بار مالی بیماری های گوارشی بر سیستم سلامت کشور، اظهار داشت: بار اصلی وارده بر نظام سلامت بیشتر ناشی از بیماری های قلب و عروق است و بار مالی بیماری های گوارش و کبد خیلی زیاد نیست و به طور نسبی می توان گفت پایین تر است.

 

ملک زاده در پاسخ به سئوال مبنی بر مطالعات غربالگری بیماری های گوارشی در ایران گفت: چند مطالعه مهم در حوزه غربالگری در کشور در حال انجام است که از جمله آن می توان به مطالعه غربالگری سرطان معده در اردبیل اشاره کرد که در حال انجام است.

 

وی افزود: همچنین غربالگری سرطان مری در شمال شرق کشور در گلستان انجام می شود و غربالگری سرطان روده بزرگ نیز در تهران و در برخی شهرهای دیگر در حال انجام است.

 

معاون وزیر بهداشت یادآور شد: این مطالعات بیشتر جنبه تحقیقاتی دارد چون لازم است درباره این بیماری ها بررسی و پژوهش انجام شود تا مشخص کنیم که آیا این غربالگری ها موثر است و بعد آن را به کل کشور تعمیم دهیم.

 

ملک زاده خاطرنشان کرد: ۲۷ درصد سرطان ها، سرطان گوارشی است و هر سال، ۱۰ هزار مورد سرطان معده در کشور بروز می کند و هشت هزار نفر نیز در کشور از سرطان معده فوت می کنند.به گفته وی، میزان بروز سرطان ها در سال های اخیر مقداری افزایش یافته اما شیوع آن در کشور از متوسط جهانی کمتر است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار