تصمیم جدید دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

خطر مسمومیت با قارچ‌های سمی در فصل بهار

کارشناس سازمان غذا و دارو با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار هشدار داد: ظاهر فریبنده این قارچ‌ها نباید باعث اطمینان خاطر شود، چرا که برخی از آنها به‌شدت سمی هستند و مصرف‌شان می‌تواند سلامت افراد را به‌طور جدی تهدید کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر طاهر قربانی با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار اظهار کرد: ظاهر فریبنده این قارچ‌ها نباید باعث اطمینان خاطر شود، چرا که برخی از آنها به‌شدت سمی هستند و مصرف‌شان می‌تواند سلامت افراد را به‌طور جدی تهدید کند.

وی بیان کرد: شناسایی قارچ‌های سمی از خوراکی تنها از طریق ویژگی‌های ظاهری امکان‌پذیر نیست و تنها کارشناسان مجرب در این حوزه می‌توانند این تمایز را تشخیص دهند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو همچنین گفت: مصرف قارچ‌های سمی می‌تواند منجر به مسمومیت‌های شدید گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال شده و در مواردی حتی به مرگ منجر شود. این علائم معمولا بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف ظاهر می‌شوند و در صورت تاخیر در بروز علائم، خطر سمیت بیشتر می‌شود.

وی افزود: برای پیشگیری از مسمومیت، باید از مصرف قارچ‌های خودرو به ویژه آنهایی که در کنار تنه درختان خشک شده می‌رویند، خودداری کرد و تنها قارچ‌هایی که توسط مراکز مجاز عرضه می‌شوند، مصرف شوند.

قربانی همچنین تاکید کرد که روش‌های سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا مشاهده حشرات اطراف قارچ معیار‌هایی برای تشخیص سمی بودن قارچ‌ها نیستند.

وی با بیان اینکه تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها در اثر مسمومیت با قارچ سمی نشان‌دهنده درصد بالای قربانیان و شایع بودن این مسمومیت در کشور است، خاطرنشان کرد: سموم برخی قارچ‌های سمی در برابر گرما مقاوم هستند و فرآیند‌های پخت نمی‌توانند آنها را بی‌اثر کنند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مسمومیت قارچ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار