هوای تهران ناسالم شد امیدیه دومین شهر گرم دنیا شد اختلاف قیمت ۳۴ درصدی نرخ میوه در میادین تره بار نسبت به سطح شهر هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود می‌شود قبل از فروش آیفون حتما این ویژگی را غیرفعال کنید چه کسانی جایزه سرآمدان هوش مصنوعی را دریافت می‌کنند؟ حکم اعدام متهم ردیف اول پرونده «رضایت خودرو طراوت نوین» به تأیید دیوان عالی کشور رسید برنامه امتحانات نهایی تابستان پایه دوازدهم اعلام شد شهریه جدید رشته‌های علوم پزشکی آزاد به بیش از ۲۰۰ میلیون تومان رسید وزیر آموزش و پرورش: امسال ۶۰ هزار نیروی جدید از مهرماه به کار گرفته می‌شوند هواشناسی: هوای گرم طی پنج روز آینده در کشور ماندگار است ممنوعیت اخراج دانش‌آموزان به‌دلیل افت تحصیلی در مدارس دولتی و غیردولتی شناسایی زیرگروه جدید دیابت؛ احتمال تغییر نحوه درمان این بیماری آبادان گرمترین شهر جهان شد شمارش معکوس ۵ روزه گرما برای ایران تعطیلی ادارات و کاهش ساعات اداری در اردبیل در روز یکشنبه

خطر مسمومیت با قارچ‌های سمی در فصل بهار

کارشناس سازمان غذا و دارو با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار هشدار داد: ظاهر فریبنده این قارچ‌ها نباید باعث اطمینان خاطر شود، چرا که برخی از آنها به‌شدت سمی هستند و مصرف‌شان می‌تواند سلامت افراد را به‌طور جدی تهدید کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر طاهر قربانی با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار اظهار کرد: ظاهر فریبنده این قارچ‌ها نباید باعث اطمینان خاطر شود، چرا که برخی از آنها به‌شدت سمی هستند و مصرف‌شان می‌تواند سلامت افراد را به‌طور جدی تهدید کند.

وی بیان کرد: شناسایی قارچ‌های سمی از خوراکی تنها از طریق ویژگی‌های ظاهری امکان‌پذیر نیست و تنها کارشناسان مجرب در این حوزه می‌توانند این تمایز را تشخیص دهند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو همچنین گفت: مصرف قارچ‌های سمی می‌تواند منجر به مسمومیت‌های شدید گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال شده و در مواردی حتی به مرگ منجر شود. این علائم معمولا بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف ظاهر می‌شوند و در صورت تاخیر در بروز علائم، خطر سمیت بیشتر می‌شود.

وی افزود: برای پیشگیری از مسمومیت، باید از مصرف قارچ‌های خودرو به ویژه آنهایی که در کنار تنه درختان خشک شده می‌رویند، خودداری کرد و تنها قارچ‌هایی که توسط مراکز مجاز عرضه می‌شوند، مصرف شوند.

قربانی همچنین تاکید کرد که روش‌های سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا مشاهده حشرات اطراف قارچ معیار‌هایی برای تشخیص سمی بودن قارچ‌ها نیستند.

وی با بیان اینکه تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها در اثر مسمومیت با قارچ سمی نشان‌دهنده درصد بالای قربانیان و شایع بودن این مسمومیت در کشور است، خاطرنشان کرد: سموم برخی قارچ‌های سمی در برابر گرما مقاوم هستند و فرآیند‌های پخت نمی‌توانند آنها را بی‌اثر کنند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مسمومیت قارچ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار