جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

واکنش حزب‌الله عراق به ادعای رویترز درباره آمادگی مقاومت برای تحویل سلاح

واکنش حزب‌الله عراق به ادعای رویترز درباره آمادگی مقاومت برای تحویل سلاح گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای به ادعای خبرگزاری رویترز درباره آمادگی گروه مقاومت اسلامی عراق برای تحویل سلاح خود واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: رویترز در تاریخ ۷ آوریل جاری گزارشی منتشر کرد که شامل اظهاراتی منسوب به فردی با عنوان (یکی از فرماندهان گردان‌های حزب‌الله) بود؛ اظهاراتی که هیچ ارتباطی با اصول و مواضع ما ندارد. از این رو، تأکید می‌کنیم که هیچ‌گونه اظهارنظری از سوی گردان‌های حزب الله در رسانه‌ها منتشر نشده است و بیان مواضع رسمی صرفاً محدود به آقای «محمد محی» سخنگوی رسمی و «سید جعفر الحسینی» سخنگوی نظامی است و هر اظهار نظری جز از آنها، در چارچوب دروغ و افترا است.

در این بیانیه آمده است: در حالی که از رسانه‌های داخلی و بین‌المللی می‌خواهیم در انتشار اخبار دقت و صداقت را رعایت کرده و اطلاعات خود را از منابع واقعی دریافت کنند، حق پیگرد قانونی رسانه‌ها و افرادی را که به نشر اخبار بی‌پایه پرداخته و افکار عمومی را با اطلاعات نادرست فریب می‌دهند، برای خود محفوظ می‌دانیم.

این اقدام در راستای حفظ اصول صداقت و عینیت و استاندارد‌های حرفه‌ای خبرنگاری و همچنین برای حمایت از افکار عمومی و جامعه در برابر موج دروغ‌پراکنی و تحریف حقیقت است.

پیش‌تر خبرگزاری انگلیسی رویترز مدعی شده بود که گروه‌های مقاومت اسلامی عراق، برای نخستین بار آمادگی خود را برای خلع سلاح اعلام کرده‌اند./ ایسنا

کلمات کلیدی: عراق کتائب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار