پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران را مهم ارزیابی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
کد خبر: ۲۷۵۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رافائل گروسی در پیام خود نوشت: «مهم بود که در جریان سفر به‌موقعم به ایران با وزیر خارجه دیدار کنم.»

وی افزود: «همکاری با آژانس برای ارائه تضمین‌های قابل اعتماد درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران، در زمانی که دیپلماسی به‌شدت مورد نیاز است، ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.»

کلمات کلیدی: گروسی عراقچی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار