گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بازدید گروسی از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از مذاکرات چندساعته با رئیس سازمان انرژی اتمی همراه وی از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز ۲۸ فروردین ماه پس از دیدار و گفت‌وگو با محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای که در محل سازمان در حال برگزاری است، بازدیدکرد.

رافائل گروسی که عصر دیروز (چهارشنبه ٢٧ فروردین) برای دومین بار در دولت چهاردهم وارد ایران شد، در نخستین برنامه کاری و در بدو ورود به تهران، با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه دیدار کرد.

عراقچی در این دیدار با یادآوری سیاست و اراده ایران برای تداوم تعامل و همکاری با آژانس در چارچوب تعهدات حقوقی بین‌المللی، بر لزوم ایفای نقش حرفه‌ای و فنی آژانس در چارچوب وظایف و مسئولیت‌های آن، بدون تاثیرپذیری از فشارهای غیرموجه برخی طرف‌ها تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین بر ضرورت اتخاذ موضع صریح و شفاف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال تهدیدات علیه تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تاکید کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه، رافائل گروسی را در جریان گفتگوهای ایران و آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای که با وساطت عمان انجام می‌شود، قرار داد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این سفر روند همکاری با ایران در جهت حل‌ و فصل دو اختلاف پادمانی را در دستور کار دارد. همچنین براساس آخرین قطعنامه شورای حکام آژانس علیه ایران، مدیرکل باید یک گزارش جامع در خصوص حال و آینده برنامه هسته‌ای ایران را در نشست آتی این شورا، در اختیار اعضا قرار دهد.

هرچند این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود اما آغاز گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا بر اهمیت حضور مدیرکل در این مقطع زمانی افزوده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر