سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

بقایی: تفاهم نیازمند احترام به حقوق ایران و لغو تحریم‌هاست

سخنگوی وزارت خارجه در مورد برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: با تسهیل‌گری میزبان عمانی و با حضور رؤسای هیئت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 26
کد خبر: ۲۷۶۴۵۹

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران- آمریکا که از حدود ساعت ۱۰ صبح شروع شده است، به روال دو دور قبلی با تسهیل‌گری میزبان عمانی و با حضور رؤسای هیئت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا در حال انجام است.

بقایی افزود: هیأت فنی- کارشناسی ایران به ریاست معاونان سیاسی و حقوقی-بین‌المللی وزارت امور خارجه نیز با ترکیب کارشناسان مجرب حوزه تحریم، از جمله متخصصین اقتصادی-بانکی، و کارشناسان مرتبط با حوزه هسته‌ای و تعامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در محل مذاکرات حضور داشته و به وظایف خود مشغولند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مواضع اصولی خود راجع به ضرورت خاتمه تحریم‌های ظالمانه و آمادگی برای اعتمادسازی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ثابت‌قدم است.

بقایی خاطر نشان کرد: به تجربه ثابت شده است که نیل به تفاهم مستلزم احترام به حقوق مشروع ایران وفق معاهده منع اشاعه و اطمینان‌بخشی در مورد خاتمه مؤثر تحریم‌ها است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار