انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

علت حادثه در بندر شهید رجایی بررسی می شود/ آیا واقعاً لازم است ۱۳۰ هزار کانتینر را در بندر نگه‌داریم؟

علت حادثه در بندر شهید رجایی بررسی می شود/ آیا واقعاً لازم است ۱۳۰ هزار کانتینر را در بندر نگه‌داریم؟ رییس جمهوری کشور گفت: اولویت امروز اول تلاش کنیم آتش افروخته شده در بندر شهید رجایی خاموش و بعد علت حادثه کار کارشناسی شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۲۷۶۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پزشکیان رئیس‌جمهور در ستاد بحران استان هرمزگان اظهار کرد: اولویت نخست ما این بود که تلاش کنیم آتشی که افروخته شده بود، در سریع‌ترین زمان ممکن خاموش کنیم.طبیعتاً در مراحل بعدی باید بررسی کنیم که چه عواملی منجر به این حادثه شد، چه اقداماتی را باید انجام می‌دادیم تا از بروز آن جلوگیری شود و چه برنامه‌ریزی‌هایی برای آینده لازم است تا از تکرار چنین روندی جلوگیری گردد.

وی افزود: آیا ضرورتی دارد کانتینرها را به مدت سه یا چهار ماه در این مکان نگهداری کنیم و حدود ۱۲۰ هزار یا ۱۴۰ هزار کانتینر را در محل ذخیره کنیم؟

پزشکیان عنوان داشت: در این خصوص مقرر شد که همه استانداران مطالعاتی در این زمینه انجام دهند و همچنین در سطح وزارتخانه، یک مطالعه تطبیقی از روش‌های مدیریت بحران در کشورهای پیشرفته نیز صورت گیرد.

وی با بیان این که تلاش شود امروز کار در بندر شهید رجایی جمع شود و بررسی‌های فنی آغاز شود، خاطرنشان کرد: باید تدابیری اندیشیده شود که حوادث مشابه رخ ندهد و اگر رخ داد با سرعت و امکانات پیش بینی شده‌ای فورا مهار و کنترل شود.

رییس جمهور همچنین از همدلی همه مردم و نیروهای مسلح و آتش نشانان و نیروهای امدادی و درمانی قدردانی کرد و گفت: برای خانواده جان باختگان هر کمکی که لازم است در دولت انجام بدهیم، دریغ نخواهیم کرد./مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار