حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

مقام آمریکایی: نتیجه مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود

پایگاه خبری آمریکایی به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «ما از نتیجه امروز دلگرم شده‌ایم و مشتاقانه منتظر جلسه بعدی خود هستیم که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از پایان یافتن دور چهارم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا، یک مقام آمریکایی مدعی «غیرمستقیم و مستقیم» بودن این مذاکرات شد.

در همین راستا، پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از این مقام مذکور نوشت: «امروز، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم با یکدیگر مذاکره کردند.»

این مقام آمریکایی افزود: «توافق حاصل شد که مذاکرات برای ادامه کار بر روی عناصر فنی ادامه یابد. ما از نتیجه امروز دلگرم شده‌ایم و مشتاقانه منتظر جلسه بعدی خود هستیم که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.»

استقبال مقام آمریکایی از مذاکرات تهران و واشنگتن درحالی است که پیش از این سخنگوی وزارت خارجه با اعلام پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام خواهد شد.

«اسماعیل بقائی» در پیامی در شبکه ایکس نوشت: «چهارمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا دقایقی قبل پایان یافت؛ مذاکراتی دشوار، اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راه‌هایی معقول و واقع‌بینانه برای حل مسائل مورد اختلاف.

زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام خواهد شد.» /ایسنا

کلمات کلیدی: آمریکا مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار