لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه خطاب به خانواده اسرای اسرائیلی نزد حماس اذعان کرد: «اسرائیل بدون داشتن هیچ راهی برای حرکت رو به جلو، درحال ادامه دادن جنگ است.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه و مسئول مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و حماس برای رسیدن به آتش‌بس در غزه، شامگاه یکشنبه در اظهاراتی اذعان کرد: «اسرائیل بدون داشتن هیچ راهی برای حرکت رو به جلو، درحال ادامه دادن جنگ است.»

طبق گزارش شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، ویتکاف در «انتقاداتی بی‌سابقه علیه اسرائیل» در گفت‌و‌گو با خانواده اسرای اسرائیلی نزد حماس تصریح کرد: «اکنون فرصتی وجود دارد و امیدواریم اسرائیل و میانجی‌گران از آن استفاده کنند.»

به اذعان شبکه اسرائیلی، در آستانه سفر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه، سیاست‌های رژیم صهیونیستی و جنایات این رژیم در غزه، باعث نارضایتی دولت آمریکا شده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در ادامه نوشت: «در دیداری بین خانواده اسرا با ویتکاف، او از اسرائیل انتقاداتی بی‌سابقه کرد.»

ویتکاف در انتقاد خود از رژیم صهیونیستی اذعان کرد: «ما خواستار بازگشت اسرا هستیم. اما اسرائیل حاضر به پایان دادن به این جنگ نیست. با وجود نبود هرگونه چشم‌اندازی از پیشرفت و نیاز اساسی برای رسیدن به توافق، اسرائیل درحال ادامه دادن جنگ است.»

این انتقادات درحالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه ادعا کرد: «برای طرح‌های جنگی خود در غزه از کسی اجازه نخواهیم خواست.»

با این وجود، ویتکاف در ادامه اظهارات خود، مدعی وجود فرصتی برای آتش‌بس در غزه شد.

او ادعا کرد: «اکنون فرصتی وجود دارد و امیدواریم اسرائیل و میانجی‌گران از آن استفاده کنند. من درحال افزایش فشار‌ها علیه همه میانجی‌گران هستیم و هیچ تلاشی برای بازگشت اسرا دریغ نمی‌کنیم.»

پیش از این «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی در پایگاه خبری «آکسیوس» با استناد به اظهارات منابع خود گزارش داد که فرستاده ویژه کاخ سفید در امور غرب آسیا هم‌اکنون در حال رایزنی با طرف‌های مختلف از جمله رژیم صهیونیستی، قطر و مصر است. این مذاکرات به‌گونه‌ای طراحی شده که از طریق این کشورها، تماس‌های غیرمستقیمی نیز با جنبش مقاومت فلسطین (حماس) برقرار شده است.

هدف اصلی این مذاکرات، بررسی امکان دستیابی به توافقی برای تبادل اسرای صهیونیست و همچنین فراهم‌سازی بستر آغاز گفت‌و‌گو‌های جامع برای پایان جنگ در غزه عنوان شده است.

در حالی که فشار‌های بین‌المللی علیه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه افزایش یافته و انتقاد‌ها از عملکرد آمریکا در این بحران بالا گرفته، اقدام ویتکاف نشانه‌ای از تلاش واشنگتن برای مدیریت بحران کنونی و جلوگیری از تخریب مضاعف وجهه ایالات متحده تلقی می‌شود./ایسنا

کلمات کلیدی: ویتکاف جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار