این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

هشدار/ پیامک یارانه قطع شده است کلاهبرداری است

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ هشدار داد که پیامکی با عنوان قطع یارانه در حال کلاهبرداری از افراد است، و از مردم خواست که به این پیام‌ها توجه نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۷۸۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار داوود معظمی گودرزی در توضیح بیشتر گفت:‌ بدافزارها با عناوینی نظیر«یارانه ، سامانه ابلاغ ثنا ، سبد کالا و غیره» توسط مجرمین ایجاد و از طریق لینک موجود در پیام از طریق پیامک و یا در بستر شبکه‌های اجتماعی برای شهروندان ارسال می‌شود که بلافاصله پس از کلیک کردن بر روی آن امکان آلوده شدن تلفن همراه و نهایتا سرقت‌های بانکی و نقض حریم خصوصی دریافت کنندگان پیام وجود خواهد داشت.

 وی با تأکید بر اینکه شهروندان به هیچ عنوان به پیام‌هایی که درخصوص قطع شدن یارانه و نحوه اعتراض به آن برایشان ارسال می‌شود توجه نکنند، افزود: مجرمین با ارسال پیامک حاوی لینک با محتوای مرتبط با یارانه معیشتی اقدامات خود را آغاز کرده و کاربران را به مسیری برای برداشت غیرمجاز از حساب بانکیشان هدایت می‌کنند یا اطلاعات هویتی آنان را دریافت کرده و از آن سوءاستفاده می‌کنند.

رئیس پلیس فتای تهران با اشاره به اینکه لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است، خاطرنشان کرد:‌ در این روش از کلاهبرداری فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه یارانه معیشتی یک پیامک که در نهایت به یک لینک پرداخت آنلاین منتهی می‌شود برای شهروندان ارسال می‌کنند و از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه پیگیری ‌آن ها آگاهی ندارند روی لینک کلیک کرده و مورد کلاهبرداری قرار می گیرند و حریم خصوصی آنان نقض می‌شود.

معظمی گودرزی با اشاره به الزام افزایش سطح سواد رسانه‌ای و توجه به هشدارهای پلیس به شهروندان توصیه کرد:‌ در صورت مواجه شدن با اینگونه سرقت‌های اینترنتی بلافاصله در همان ساعات اولیه جهت پی جویی و ردیابی تراکنش‌های مسروقه به صورت ۲۴ ساعت شبانه روز به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه کنند تا زمان طلایی جهت پی جویی را از دست ندهند ، همچنین می‌توانند موارد مشابه و مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir گزارش کنند./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار