ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

هشدار فوری پلیس/ شیوه جدید کلاهبرداری از طریق پیام‌های اضطراری!

پلیس هشدار جدی نسبت به شیوه‌های جدید کلاهبرداری اینترنتی صادر کرد. 
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 21
کد خبر: ۲۷۶۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با هشدار جدی نسبت به شیوه‌های جدید کلاهبرداری اینترنتی، از شهروندان خواست در مواجهه با پیام‌های مشکوک و درخواست‌های مالی، نهایت دقت و هوشیاری را داشته باشند.

سرهنگ جواد مختاررضایی با تأکید بر افزایش موارد کلاهبرداری‌های اینترنتی، اظهار کرد: مجرمان سایبری با روش‌هایی نظیر هک حساب‌های کاربری یا ساخت حساب‌های جعلی مشابه، از اعتماد شهروندان سوءاستفاده کرده و برای دوستان و آشنایان قربانی، پیام‌هایی با مضمون درخواست فوری کمک مالی ارسال می‌کنند.

وی با اشاره به گزارشات مردمی و شکایات ثبت شده، ادامه داد: برخی کاربران اعلام کرده‌اند که از طریق حساب کاربری دوست یا آشنای خود، پیام‌هایی مبنی بر نیاز فوری مالی دریافت کرده‌اند و بدون بررسی صحت پیام، وجه مورد نظر را واریز کرده‌اند؛ اما پس از تماس و استعلام از شخص مورد نظر، مشخص شده که حساب کاربری وی هک شده یا توسط کلاهبرداران جعلی ساخته شده است.

سرهنگ مختار رضایی درباره شیوه‌های مورد استفاده کلاهبرداران گفت: این افراد با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربران یا ساخت اکانت‌هایی کاملاً مشابه، اقدام به ارسال پیام‌های فوری با بهانه‌هایی مانند نیاز به قرض یا مشکل مالی می‌کنند و از طریق ایجاد حس اضطرار، مخاطب را وادار به واریز وجه می‌کنند.

وی ضمن تأکید بر افزایش سواد رسانه‌ای و هوشیاری کاربران، توصیه‌هایی را برای پیشگیری از این نوع کلاهبرداری‌ها از جمله، بررسی صحت پیام‌ها، رعایت تدابیر امنیتی،  عدم ارسال کدهای ورود یا تأیید و گزارش پیام‌های مشکوک ارائه داد. 

وی در ادامه عنوان کرد: در صورت دریافت پیام‌هایی با مضمون نیاز مالی از سوی دوستان یا آشنایان، حتماً قبل از هرگونه اقدام، از طریق تماس تلفنی یا راه‌های مطمئن دیگر، موضوع را راستی‌آزمایی کنید. همچنین فعال‌سازی تأیید هویت دو مرحله‌ای، عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس یا مشکوک، استفاده از تنظیمات امنیتی مناسب در شبکه‌های اجتماعی و حفظ حریم خصوصی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه است.

مختاررضایی تصریح کرد: هرگز کدهای ورود یا تأیید ارسال‌شده توسط پیام‌رسان‌ها یا شبکه‌های اجتماعی را در اختیار دیگران قرار ندهید؛ حتی اگر این درخواست از سوی افراد یا نهادهایی با ظاهر رسمی همچون صداوسیما مطرح شود. در صورت مواجهه با پیام‌های مشکوک یا هرگونه تلاش برای کلاهبرداری، موضوع را فوراً از طریق سایت پلیس فتا یا شماره‌های ارتباطی، اطلاع‌رسانی کنید تا با اقدامات قانونی، جلوی گسترش این شیوه‌ها گرفته شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا در پایان هشدار داد: شهروندان نباید فریب پیام‌ها یا پیامک‌های ظاهراً دوستانه را بخورند. کلاهبرداران با استفاده از لینک‌های آلوده یا فریب‌های روانی، اطلاعات ورود کاربران را به دست آورده و از آن سوءاستفاده می‌کنند. تصمیم‌گیری‌های عجولانه در فضای مجازی می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد. تنها با رعایت نکات امنیتی و حفظ هوشیاری می‌توان در برابر این تهدیدات سایبری ایستادگی کرد./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار