دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اتحادیهٔ اروپا ۲۰۰ کشتی «ناوگان اشباح» روسیه را تحریم کرد

اتحادیهٔ اروپا هفدمین بسته تحریمی خود علیه روسیه را به دلیل تهاجم به اوکراین اعلام کرد تا فعالیت کشتی‌های «ناوگان اشباح»، نقض حقوق بشر و تهدیدات ترکیبی این کشور را به صفر برساند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 20
کد خبر: ۲۷۸۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیهٔ اروپا، روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت در پستی در شبکهٔ ایکس نوشت: «اتحادیهٔ اروپا هفدهمین بسته تحریمی خود را علیه روسیه برای هدف قرار دادن نزدیک به ۲۰۰ کشتی ناوگان اشباح تصویب کرد».

او افزود: «تحریم‌های بیشتری علیه روسیه در راه است. هرچه روسیه بیشتر جنگ را طولانی کند واکنش ما شدیدتر خواهد بود».

اتحادیهٔ اروپا و متحدان غربی آن از اواخر سال ۲۰۲۲ به تدریج ناوگان نفتکش‌ها و عوامل مرتبط با مسکو را که در تلاش برای دور زدن سقف قیمت نفت روسیه هستند، آغاز کرده‌اند.

کشور‌های عضو گروه هفت این سقف را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که فروش نفت روسیه به کشور‌های ثالث با استفاده از بیمه‌های غربی در صورتی مجاز خواهد بود که قیمت آن بیش از ۶۰ دلار به ازای هر بشکه نباشد.

اتحادیهٔ اروپا قصد دارد که در نشست این هفتهٔ وزیران دارایی گروه هفت در کانادا، این سقف قیمت را باز کاهش داده و به ۵۰ دلار در هر بشکه برساند تا توانایی مسکو برای صادرات نفت را کاهش دهد.

فروش نفت و گاز یکی از منابع اصلی درآمد روسیه است که بودجهٔ لازم را برای جنگ این کشور در اوکراین تامین می‌کند.

بحث درباره دور تازهٔ تحریم‌ها علیه کرملین هفته‌ها جریان داشت و هفتهٔ گذشته توسط کشور‌های عضو اتحادیهٔ اروپا تأیید شد.

تحریم‌های یاد شده همچنین شامل مسدود کردن دارایی‌ها و ممنوعیت صدور روادید برای ده‌ها مقام دیگر روسیه است.

علاوه بر این، اتحادیهٔ اروپا اقدامات بیشتری را برای هدف قرار دادن روسیه به دلیل انجام «حملات ترکیبی» علیه کشور‌های عضو این بلوک در دستور کار قرار داده است.

تحریم‌های جدید بریتانیا

بریتانیا نیز روز سه‌شنبه تحریم‌های جدیدی را علیه بخش‌های نظامی، انرژی و مالی روسیه اعلام کرد و همزمان با اتحادیه اروپا، فشار بر مسکو را تشدید کرد.

بریتانیا می‌گوید که تحریم‌ها علیه ۱۰۰ مورد جدید وضع می‌شود. اعلام این تحریم‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که روسیه در روز‌های آخر هفته گذشته حملات پهپادی گسترده‌ای علیه شهر‌های اوکراین انجام داد که بزرگترین حملات این کشور با هواپیما‌های بدون سرنشین بود.

به گفته لندن، اقدامات جدید زنجیرهٔ تامین سامانه‌های تسلیحاتی روسیه از جمله موشک‌های اسکندر، عملیات اطلاعاتی با بودجهٔ کرملین و موسسات مالی را هدف قرار می‌دهد که به مسکو در دور زدن تحریم‌ها کمک می‌کند.

دیوید لمی، وزیر خارجه بریتانیا، گفت: «ما از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، می‌خواهیم که فوراً با آتش‌بس کامل و بدون قید و شرط موافقت کند تا بتوان گفت‌و‌گو‌هایی دربارهٔ صلح عادلانه و پایدار انجام داد».

کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، و رهبران کشور‌های بزرگ اتحادیه اروپا به طور مشترک از واشینگتن خواسته‌اند تا در اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه روسیه به دلیل رد آتش‌بس در جنگ اوکراین به آنها بپیوندد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز دوشنبه با پوتین تماس تلفنی داشت ولی در جریان آن توافقی در زمینه برقراری آتش‌بس بدست نیامد.

کلمات کلیدی: روسیه تحریم
مطالب مرتبط
ارسال نظر