قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

قرارگیری ماهواره ناهید ۲ در صف پرتاب

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است، از پایان ساخت ماهواره ناهید ۲ با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 23
کد خبر: ۲۷۸۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است و با سرعت ادامه دارد، از پایان ساخت ماهواره ناهید 2 با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.

وی گفت: ماهواره دیگری که ساخت آن به پایان رسیده، ماهواره سنجشی «پارس 2» است که برای پرتاب آن باید آزمون‌هایی انجام شود تا در صف پرتاب قرار گیرد. این ماهواره کاربردهای گسترده‌ای در زندگی مردم، مدیریت منابع آب، مقابله با پدیده گرد و غبار، مسائل محیط زیستی و پدافند غیرعامل در شرایط بحران دارد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین با اشاره به ساخت مجموعه ماهواره‌های «پژوهش» افزود: این ماهواره‌ها با هدف آزمون زیرسیستم‌های مختلف ماهواره‌ای طراحی شده‌اند و بیش از 97 درصد زیرسیستم‌های آن‌ها در داخل کشور ساخته می‌شود.

یزدانیان گفت: مجموعه ماهواره‌های پژوهش 1، 2، 3 و 4 با مشارکت بخش خصوصی و دانشگاه‌ها در حال ساخت است و ماهواره پژوهش 5 نیز به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار خواهد شد.

وی افزود: یکی از اهداف مهم در کشور، توسعه محموله‌ها و ماهواره‌های سنگین‌تر است. در حال حاضر، در کلاس وزنی 300 کیلوگرم به ثبات رسیده‌ایم و در کلاس اول وزنی یعنی 500 کیلوگرم نیز کاملاً تثبیت شده‌ایم و جایگاه اثبات‌شده‌ای در صنعت فضایی داریم.

یزدانیان گفت: کلاس بعدی، کلاس یک تُن است که زیرساخت‌های آزمایشگاهی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این زیرساخت‌ها در حال ایجاد هستند و پیش‌بینی می‌شود تا اواخر امسال یا اوایل سال آینده فراهم شوند. با این اقدامات، کل صنعت فضایی کشور به کلاس یک تُن نیز دست خواهد یافت و آزمون‌های مربوط به آن انجام خواهد شد. این روند با سرعت و قطعیت در حال پیگیری است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار