یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

روسیه در مناطق کُردنشین سوریه پایگاه نظامی احداث می کند

روسیه در مناطق کُردنشین سوریه پایگاه نظامی احداث می کند وزارت دفاع روسیه از تصمیم مقامات نظامی این کشور جهت احداث یک پایگاه نظامی در شمال شرقی سوریه خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ از شهر قامشلی سوریه به عنوان بزرگترین شهر کُردنشین این کشور که تحت کنترل نیروهای یگان های مدافع خلق کُرد قرار دارد نام برده می شود. اهمیت قامشلی که در شمال شرقی سوریه واقع شده است از آن روست که این شهر در نزدیکی مرزهای ترکیه قرار داشته و اردوغان خواهان خروج شبه نظامیان کُرد از این شهر شده است.

 

در سوی دیگر ماجرا نظامیان آمریکایی جهت تسلط بر نفت سوریه، در حوالی این شهر استقرار یافته اند. بخش عمده ای از نفت سوریه در نزدیکی قامشلی واقع شده است. شب گذشته بود که منابع خبر اعلام نمودند یک کاروان نظامی آمریکا متشکل از ۲۲ خودروی نظامی و دو کامیون از مرز عراق و سوریه عبور کرده و در نزدیکی میدان‌های نفتی در شمال شرق سوریه مستقر شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، حدود ۹۰ درصد ذخایر نفتی سوریه در شرق رود فرات متمرکز شده است، منطقه‌ای که قبلاً دژ و منبع اصلی درآمد تروریست‌های داعش بود و اکنون عمدتاً توسط نیروهای دموکراتیک سوریه کنترل می‌شود.

 

در چنین فضایی خبرگزاری تاس به نقل از وزارت دفاع روسیه گزارش داده که مسکو احداث پایگاه مخصوص هلی‌کوپترها در شهر قامشلی سوریه را کلید زده است.

 

وزارت دفاع روسیه آورده است، این پایگاه نظامی روسیه از سوی سامانه‌های موشکی زمین به هوا حمایت و حفاظت خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار