آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

خاصیت تخم‌شربتی در روز‌های گرم

یک دکترای طب طبیعی به افراد توصیه کرد که در روز‌های گرم یک تا دو لیوان شرب تخم شربتی مصرف کنند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۸ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۲۷۹۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر هانیه ناصری با اشاره به خواص متعدد تخم شربتی و لزوم مصرف آن در روز‌های گرم سال، گفت: تخم شربتی با کاهش دمای بدن به رفع عطش و خنکی کمک می‌کند و از همین رو مصرف روزانه یک تا دو لیوان شربت آن توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه دانه تخم شربتی هنگام ورود به آب بخشی از آب را به خود جذب کرده و حالت ژلاتینی می‌گیرد، می‌تواند آب را برای مدت طولانی‌تری در بدن نگه دارد و از همین رو برای رفع عطش مفید است.

ناصری، بهترین روش استفاده از تخم شربتی را همراه با عسل و آبلیمو دانست و اظهار کرد: تخم شربتی منبع غنی از کلسیم، منیزیم و روی نیز به شمار می‌رود.

این دکترای طب طبیعی با بیان اینکه مصرف تخم شربتی می‌تواند به بهبود درد‌های ناشی از میگرن نیز کمک کند، یادآور شد: توصیه می‌شود تخم شربتی همراه عرق نسترن، بیدمشک و یا عناب مصرف شود تا اثرگذاری بیشتری برای درمان میگرن داشته باشد.

ناصری از نقش تخم شربتی برای کمک به سلامت دهان و دندان نیز یاد کرد و ادامه داد: تخم شربتی خواص ضد میکروب و ضد قارچ دارد و از همین رو برای جلوگیری از پوسیدگی دندان و زخم دهان مفید است. به علاوه به رفع بوی بد دهان نیز کمک می‌کند.

به گفته این کارشناس صنایع غذایی، افرادی که دهان بدبو دارند می‌توانند برای رفع بوی بد دهان خود در وعده ناهار و شام یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را به همراه یک فنجان آب گرم و مقداری گلاب مصرف کنند.

وی با اشاره به نقش تخم شربتی در تنظیم قند خون، اظهار کرد: مصرف تخم شربتی همراه با آب لیموی تازه و یا رنده شده و یا همراه با سیب یا زردآلو یک نوشیدنی سالم است که موجب تنظیم قند خون در طول روز می‌شود.

این دکترای طب طبیعی عنوان کرد: تخم شربتی اگر همراه با غذا خورده شود، به تامین انرژی روزانه بدن به صورت تدریجی کمک خواهد کرد.

ناصری با بیان اینکه دانه‌های تخم شربتی هنگام ورود به آب حالت ژلاتینی پیدا می‌کند، گفت: مصرف این دانه‌های حجیم باعث می‌شود فرد احساس سیری داشته باشد و از همین رو جلوی افزایش وزن افراد گرفته می‌شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار