به شماره‌های ناشناس خارجی جواب ندهید آتش‌سوزی انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران/ سازمان آتش نشانی: حادثه ربطی به صهیونیست‌ها ندارد فیلم/تصاویر هوایی از آثار پاسخ موشکی ایران به رییم صهیونیستی در «بات یام» در نزدیکی تل‌آویو توصیه‌های سلامت روان برای روز‌های پرتنش گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی به حملات علیه ایران ندارد رونالدو در النصر بازنشسته می‌شود خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد چشم‌انداز محو صهیونیسم در «وعده صادق۳» هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های امروز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ چین: ما از ایران در دستیابی به راه‌حل حمایت می‌کنیم واکنش وزارت خارجه ایران به ادعا‌های مقامات فرانسه و آلمان آتش‌سوزی انبار ضایعات اطراف بندر شهید رجایی

طرز تهیه رولاتینی بادمجان ؛ غذای خوشمزه ایتالیایی

 از وقتی سرو پیش غذاهای سبک و کوچک یا همان فینگرفودهای خوشمزه و جذاب در میهمانی‌ها پر طرفدار شده خیلی‌ها دوست دارن با ترکیب مواد گوناگون انواع متعددی از این نوع پیش غذاها رو درست کنند. یکی از موادی که به راحتی میشه با اون انواع پیش غذای انگشتی تهیه کرد بادمجان است. رولاتینی بادمجان ایتالیایی یک گزینه عالی برای زمانهایی است که وقت برای آشپزی اندک است و یا برای مهمانی‌ها یا دوره‌همی‌ها بسیار جذاب است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۲۷۹۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ غذاهای ایتالیایی به خاطر پیش غذاهای لذیذ و متنوع خود شهرت دارند و یکی از محبوب ترین آن ها رولاتینی است. روتولینی رول و لقمه های کوچک خوشمزه است که برای سرو در مهمانی ها، مجالس خانوادگی یا صرفاً به عنوان یک میان وعده خوشمزه عالی انتخاب می‌شود. رولاتینی یا اینولتینی غذای به سبک ایتالیایی که به جای بادمجان می‌توان از گوشت گوساله، مرغ یا ماهی استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه رولاتینی بادمجان ایتالیایی

بادمجان ۳ عدد متوسط
نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
پنیر ریکوتا ۹۰۰ گرم
تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده ۲ عدد
موزارلای رنده شده نصف فنجان
پارمزان رنده شده ۸ قاشق غذاخوری
آجیل کاج برشته یا بو داده شده ۳ قاشق غذاخوری
ریحان ۲۰ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
سس گوجه فرنگی ۲ فنجان
رز تهیه رولاتینی بادمجان ایتالیایی

تابه گریل را از قبل گرم کنید و فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

دو سر بادمجان را برش دهید. بادمجان ها را از طول، به ورقه های با ضخامت ۳ سانتیمتر برش دهید. برش های بادمجان را روی توری بچینید. نمک دریا بپاشید تا رطوبت اضافی و هر گونه تلخی از بادمجان پاک شود. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

ماهیتابه گریل داغ را با کمی روغن زیتون چرب کنید. برش های بادمجان را روی گریل قرار دهید تا هر طرف کمی قهوه ای و نرم شود. حدود ۴ دقیقه از هر طرف. برش ها را از تابه گریل بردارید و بگذارید خنک شود.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را بزنید تا کمی هم زده شوند. پنیر ریکوتا را با تخم مرغ مخلوط کنید. موزارلا، پارمزان و آجیل کاج تفت داده شده را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. فقط برای ترکیب شدن، ریحان را داخل آن بریزید. بیش از حد مخلوط نکنید.

یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر را روی یک انتهای بادمجان قرار دهید و محکم بغلتانید. رولاتینی بادمجان را در یک ظرف فر چرب شده (با روغن زیتون) قرار دهید. سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی رولاتینی بادمجان پخش کنید. ادویه زدن با نمک و فلفل. با ۵ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان باقی مانده بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از پخته شدن، روی آن را کمی روغن زیتون بمالید./همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار