آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد

حقوق کارمندان سه سازمان دولتی از خرداد بر اساس عملکرد پرداخت می‌شود

حقوق کارمندان سه سازمان دولتی از خرداد بر اساس عملکرد پرداخت می‌شود در این طرح حقوق ثابت کارمندان کاهش نمی‌یابد، اما میزان اضافه‌کار و مزایا بر اساس کیفیت و کمیت کار انجام‌شده تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ طرح جدید دولت برای پرداخت حقوق کارمندان بر اساس عملکرد وارد فاز اجرایی شد. این طرح با هدف افزایش عدالت، شفافیت و بهره‌وری در نظام اداری، به‌صورت آزمایشی در سه سازمان دولتی اجرا می‌شود.

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، از خرداد ۱۴۰۴، پرداخت حقوق و مزایای کارمندان در سازمان هواشناسی، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت ملی پست ایران بر اساس عملکرد واقعی آن‌ها انجام خواهد شد. این طرح هم‌زمان در خود سازمان اداری و استخدامی نیز آغاز شده است.

در این طرح حقوق ثابت کارمندان کاهش نمی‌یابد، اما میزان اضافه‌کار و مزایا بر اساس کیفیت و کمیت کار انجام‌شده تعیین می‌شود. به گفته مسئولان این مدل پرداخت می‌تواند به افزایش انگیزه و کارایی در بین نیروهای انسانی منجر شود.
توصیه پزشکیان به اجرای طرح پرداخت حقوق کارمندان بر اساس عملکرد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در همایش اخیر خود با انتقاد از نظام فعلی پرداخت حقوق گفت: "چرا کسی که کار نمی‌کند حقوق می‌گیرد؟ چرا میان افراد پرتلاش و کم‌کار تفاوتی وجود ندارد؟"

او همچنین با اشاره به بی‌عدالتی در توزیع مزایا، تأکید کرد که برخی کارمندان کم‌کار از تمام مزایا بهره‌مند هستند، در حالی‌که افراد پرتلاش حتی فرصت استراحت ندارند.
هدف طرح پرداخت حقوق کارمندان بر اساس عملکرد چیست؟

به گفته علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی، این طرح به دستور مستقیم رئیس‌جمهور و با هدف اصلاح نظام پرداخت حقوق کارمندان دولت طراحی شده است. برای هر فرآیند کاری، قیمت‌گذاری مشخصی انجام شده تا حقوق و مزایا بر اساس عملکرد واقعی افراد تعیین شود.
آینده اجرای حقوق کارمندان بر اساس عملکرد 

این طرح فعلاً به‌صورت آزمایشی در سه سازمان اجرا می‌شود و پس از بررسی و اصلاح‌های لازم، به تدریج در سایر دستگاه‌ها و نهادهای دولتی نیز اجرایی خواهد شد. به گفته معاون رئیس‌جمهور، هدف نهایی ایجاد نظام پرداخت مبتنی بر عدالت، بهره‌وری و شفافیت در سراسر بدنه اجرایی کشور است./اقتصادآنلاین

کلمات کلیدی: حقوق کارمندان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار