جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

شهادت ۲ جوان و ترور یک رهبر جهاد اسلامی در کرانه‌باختری

شهادت ۲ جوان و ترور یک رهبر جهاد اسلامی در کرانه‌باختری در جریان یورش گسترده صهیونیست‌ها به کرانه باختری، منابع فلسطینی شب گذشته از شهادت ۲ جوان در نابلس خبر داده و بامداد امروز هم اعلام کردند که رائق عبدالرحمان بشارات، از رهبران جهاد اسلامی در شهرک طمون مورد حمله تروریستی قرار گرفته و به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۲۸۰۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که رژیم صهیونیستی از روز گذشته حملات گسترده‌ای به شمال کرانه باختری در چارچوب لشکرکشی بزرگ خود به این منطقه از چند ماه گذشته تاکنون انجام داده بود، بامداد امروز رسانه‌های فلسطینی از عملیات تروریستی ارتش اشغالگر در شهر طمون در جنوب طوباس خبر دادند.

منابع فلسطینی گزارش دادند که رائق عبدالرحمان بشارات، از رهبران جنبش جهاد اسلامی و اسیر آزاد شده فلسطینی، در عملیات تروریستی که نیرو‌های ویژه ارتش رژیم اشغالگر در شهرک طمون در جنوب طوباس انجام دادند به شهادت رسید و صهیونیست‌ها پیکر او را مصادره کردند.

بعد از این عملیات تروریستی نظامیان صهیونیست به خانه‌های شهر طمون حمله و آنها را بازرسی کردند و در نقاط مختلف این شهر مستقر شدند. ارتش اشغالگر همچنین نیرو‌های کمکی نظامی بیشتری به این منطقه فرستاد. نظامیان‌صهیونیست ۸ فلسطینی را هم از شهر طمون ربودند.

هلال احمر فلسطین گزارش داد که یکی از اعضای کادر درمان در آمبولانس هنگام انتقال یک فرد مجروح در شهر طمون به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شد.

در شهر نابلس هم که دیروز شاهد یورش گسترده نظامیان صهیونیست بود، نیرو‌های اشغالگر بیش از ۲۴ ساعت به حمله به این شهر ادامه دادند و نیرو‌های کمکی بیشتری توسط ارتش صهیونیستی به این منطقه اعزام شدند.

شب گذشته وزارت بهداشت فلسطین وابسته به تشکیلات خودگردان از شهادت ۲ جوان فلسطینی در جریان یورش نیرو‌های اشغالگر به شهر قدیمی نابلس در شمال کرانه باختری خبر داد.

حمله نظامیان صهیونیست به شهر نابلس از ساعات اولیه صبح دیروز آغاز شد و نیرو‌های ذخیره و یگان‌های مخفی ارتش صهیونیستی در این حمله گسترده شرکت داشتند که در جریان آن دست کم ۹۰ فلسطینی زخمی شدند و دو نفر هم به شهادت رسیدند.

منابع پزشکی در کرانه باختری وضعیت چهار نفر دیگر را هم وخیم اعلام کردند و گزارش دادند که نیرو‌های اشغالگر مانع رسیدن آمبولانس‌ها به مجروحان شدند. نظامیان صهیونیست همچنین عامدانه خبرنگاران را هدف قرار داده و مانع از پوشش اخبار این جنایات توسط آنها شدند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار