گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

شهادت ۲ جوان و ترور یک رهبر جهاد اسلامی در کرانه‌باختری

شهادت ۲ جوان و ترور یک رهبر جهاد اسلامی در کرانه‌باختری در جریان یورش گسترده صهیونیست‌ها به کرانه باختری، منابع فلسطینی شب گذشته از شهادت ۲ جوان در نابلس خبر داده و بامداد امروز هم اعلام کردند که رائق عبدالرحمان بشارات، از رهبران جهاد اسلامی در شهرک طمون مورد حمله تروریستی قرار گرفته و به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۲۸۰۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که رژیم صهیونیستی از روز گذشته حملات گسترده‌ای به شمال کرانه باختری در چارچوب لشکرکشی بزرگ خود به این منطقه از چند ماه گذشته تاکنون انجام داده بود، بامداد امروز رسانه‌های فلسطینی از عملیات تروریستی ارتش اشغالگر در شهر طمون در جنوب طوباس خبر دادند.

منابع فلسطینی گزارش دادند که رائق عبدالرحمان بشارات، از رهبران جنبش جهاد اسلامی و اسیر آزاد شده فلسطینی، در عملیات تروریستی که نیرو‌های ویژه ارتش رژیم اشغالگر در شهرک طمون در جنوب طوباس انجام دادند به شهادت رسید و صهیونیست‌ها پیکر او را مصادره کردند.

بعد از این عملیات تروریستی نظامیان صهیونیست به خانه‌های شهر طمون حمله و آنها را بازرسی کردند و در نقاط مختلف این شهر مستقر شدند. ارتش اشغالگر همچنین نیرو‌های کمکی نظامی بیشتری به این منطقه فرستاد. نظامیان‌صهیونیست ۸ فلسطینی را هم از شهر طمون ربودند.

هلال احمر فلسطین گزارش داد که یکی از اعضای کادر درمان در آمبولانس هنگام انتقال یک فرد مجروح در شهر طمون به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شد.

در شهر نابلس هم که دیروز شاهد یورش گسترده نظامیان صهیونیست بود، نیرو‌های اشغالگر بیش از ۲۴ ساعت به حمله به این شهر ادامه دادند و نیرو‌های کمکی بیشتری توسط ارتش صهیونیستی به این منطقه اعزام شدند.

شب گذشته وزارت بهداشت فلسطین وابسته به تشکیلات خودگردان از شهادت ۲ جوان فلسطینی در جریان یورش نیرو‌های اشغالگر به شهر قدیمی نابلس در شمال کرانه باختری خبر داد.

حمله نظامیان صهیونیست به شهر نابلس از ساعات اولیه صبح دیروز آغاز شد و نیرو‌های ذخیره و یگان‌های مخفی ارتش صهیونیستی در این حمله گسترده شرکت داشتند که در جریان آن دست کم ۹۰ فلسطینی زخمی شدند و دو نفر هم به شهادت رسیدند.

منابع پزشکی در کرانه باختری وضعیت چهار نفر دیگر را هم وخیم اعلام کردند و گزارش دادند که نیرو‌های اشغالگر مانع رسیدن آمبولانس‌ها به مجروحان شدند. نظامیان صهیونیست همچنین عامدانه خبرنگاران را هدف قرار داده و مانع از پوشش اخبار این جنایات توسط آنها شدند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار