دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

رئیس جمهور: اگر با دلار معامله نکنند‌، می‌شود کالا به کالا معامله کرد

رئیس جمهور: اگر با دلار معامله نکنند‌، می‌شود کالا به کالا معامله کرد رئیس جمهور با تاکید بر دوری از هرگونه اختلاف در کشور گفت: نباید بدون اینکه علت مشکل یا موضوعی را بدانیم با آن مخالفت کنیم؛ تحت هیچ عنوانی نباید خود را حق بدانیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 12
کد خبر: ۲۸۰۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در ‌دیدار با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان ایلام با قدردانی از حضور فعالان اقتصادی و استفاده از دیدگاه‌های آنان اظهار داشت: ‌از بیان مشکلات و پیشنهادات شما بهره بردیم و ان‌شاءالله در مواردی که از دست ما کاری ساخته باشد، حتماً اقدام خواهیم کرد.

وی در بخش نخست سخنان خود با اشاره به شرایط دشوار کشور در تأمین آب و تشدید روند خشکسالی افزود: در این منطقه باید تغییر جدی الگوی کشت را اجرایی کنیم تا بتوانیم این بحران را پشت‌سر بگذاریم.

رئیس جمهور با تأکید بر افزایش تولید داخلی تصریح کرد: باید بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم و در این مسیر از هر پیشنهاد و طرحی استقبال می‌کنیم و دست در دست هم ان‌شاءالله این مشکلات را پشت‌سر خواهیم گذاشت.

پزشکیان همچنین با تأکید بر اینکه پروژه‌های عمرانی باید در اسرع وقت به اتمام و بهره‌برداری برسد، گفت: دولت خود را موظف به فراهم کردن بسترهای رشد و توسعه استان می‌داند که به‌امید خدا استان با قدرت رشد کند، فرصت‌های اقتصادی بسیاری در این استان وجود دارد که توجه به آنها می‌تواند دگرگونی عظیمی برای استان، منطقه و کشور ایجاد کند.

وی با اشاره به صحبت‌های فعالان اقتصادی حاضر در این جلسه خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حل مشکلات استان ایلام است و مطمئن باشید که پس از بازگشت به تهران با وزیر خارجه و وزیر مربوطه در عراق صحبت خواهم کرد که بتوانیم مشکلات مرزی استان را حل کنیم، در همین‌جا از استاندار می‌خواهم که با استانداران مرزی عراق نیز گفتگو کند و راهکارهای حل مشکلات مبادلات مرزی را بررسی کنیم.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: درباره مشکلات کشاورزی که مطرح شد نیز با وزیر جهاد کشاورزی صحبت خواهم کرد، ما نیاز به نقشه جامع و راهبردی کشاورزی در منطقه داریم، با امکانات و وسعتی که کشاورزی این استان دارد توقع داریم که این استان بیش از آنچه اکنون هست، برداشت داشته باشد. قدم اول این است که در نقشه جامع کشاورزی که برای استان طراحی می‌کنیم، بهترین برنامه را داشته باشیم، در این صورت است که برای رسیدن به مقصد برنامه‌ریزی کنیم. ابتدا باید خودمان و اطرافمان را بشناسیم و سپس با تکیه بر توانمندی‌ها، فرصت‌ها و تهدیدها، راه و مقصد را پیدا کنیم.

پزشکیان اظهار کرد: باید بدانیم که قصد داریم ایلام را در کشاورزی، صنعت، حمل‌ونقل و گردشگری و... به کجا ببریم و در این مسیر باید از دانش و تجربه دیگران نیز استفاده کنیم. استان ایلام پتانسیل و ظرفیت استثنایی بالایی برای تغییر دارد.

وی راجع به تهدیدها و تحریم‌های آمریکا تصریح کرد: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ مرزهای گسترده‌ای داریم و می‌توانیم با تجارت با همسایگان حتی با ارز ملی و یا به‌صورت کالا با کالا، مشکلات را حل کنیم فقط نیاز است راه و مسیر را پیدا کنیم.

رئیس‌جمهور با توجه به بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: امیدواریم که نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز با ما همراهی کنند، همان‌طور که رهبر انقلاب نیز توصیه‌هایی به این عزیزان داشتند، ان‌شاءلله دست به دست هم دهیم و به جلو برویم، این‌طور نیست که ما کاری کنیم که عقل و منطق آن را نمی‌پذیرد. زمانی با هم دعوا می‌کنیم که من و یا طرف مقابل نمی‌توانیم کامل ببینیم و هیچ ظلمی بالاتر از این نیست که علم و آگاهی نداشته باشم، موضوعی را ندانم، تفسیر آن را ندانم و بدون بررسی مخالفت کنم و جلوی کاری بایستم.

پزشکیان افزود: حرف حق را نمی‌توان رد کرد، نمی‌توان جلوی حرف درست ایستاد اما اختلافات از آنجا شروع می‌شود که احساس می‌کنیم که ما تصور می‌کنیم حرف حق را می‌زنیم و طرف مقابل نیز همین تصور را دارد. ما حرف حق را می‌پذیریم، در زمان انتخابات نیز گفتم، اگر حرفی محکم و مستند باشد قطعاً آن را خواهیم پذیرفت.

وی تأکید کرد: در استان هم از کلمه «طیّبه» و هم از کلمه «خبیثه» صحبت شده است و خداوند مؤمنان را به حرف محکم و ثابت در دنیا و آخرت پشتیبانی می‌کند، خداوند نیز در قرآن می‌فرماید که حرف بی‌ریشه و بی‌بنیان زدن از ضلالت است و ما اگر این را به‌درستی درک کنیم هیچ‌گاه اختلاف نخواهیم کرد.

رئیس‌جمهور همچنین تأکید کرد: باید دست به دست هم بدهیم و مشکلات استان را حل کنیم، پتانسیل و توان استان ایلام استثنایی است و ما نیز هرکار از دستمان بربیاید برای کمک به استان انجام خواهیم داد. ما به‌دنبال حل موانع و مشکلات هستیم و با نگاه به منطقه و عدالت به اینجا آمده‌ایم، شعار نمی‌دهم بلکه باور و اعتقاد من است و حال اینکه چقدر برای رسیدن به این هدف موفق باشم بستگی به تعامل میان ما دارد.

پزشکیان گفت: به حول و قوه الهی و یاری و همدلی، دست به دست هم خواهیم داد که استان را متحول کنیم، ما می‌توانیم و باید این کار را انجام دهیم. برای برون‌رفت از مشکلات هزاران راه وجود دارد و ما باید در مسیر رشد و توسعه استان حرکت کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار