وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

سردار فضلی: آمریکا به‌صورت غیررسمی در کنار صهیونیست‌ها حضور دارد

سردار فضلی: آمریکا به‌صورت غیررسمی در کنار صهیونیست‌ها حضور دارد جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه گفت: در دریا، زمین و آسمان دارای شگفتانه‌هایی هستیم که باید منتظر آن باشید که می‌تواند با دشمنان مقابله جدی کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگوی زنده تلویزیونی، اظهار کرد: دشمن با همه توان خود در مقابل مردم ایران دست به یک اقدام مذبوحانه یعنی ترور زد.

وی بیان کرد: دشمن اقداماتی را شروع کرد و اهداف جدی داشت و تصور آن این بود که می‌تواند با یک عملیات روانی مردم ایران و انقلاب را تحت‌تأثیر قرار دهد، اما مردم ایران ثابت کرده‌اند که در دفاع از کشور یک دل و یکپارچه هستند.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیان کرد: امروز به فضل خداوند همه تجهیزات دفاعی را به‌صورت بومی در اختیار داریم و نیروهای مسلح ما در دفاع از کشور و مردم سنگ تمام گذاشته‌اند. آمریکا به‌صورت غیررسمی در کنار صهیونیست‌ها حضور دارد.

وی ادامه داد: در دریا، زمین و آسمان دارای شگفتانه‌هایی هستیم که باید منتظر آن باشید که می‌تواند با دشمن مقابله جدی کند که در ادامه این جنگ رونمایی خواهد شد.

سردار فضلی تاکید کرد: امیدوارم آمریکایی‌ها حماقت بیش از این نکنند چون اگر درگیر این جنگ شوند، برگشتی نخواهند داشت. رژیم از هشت لایه پدافندی یعنی ۴ لایه داخلی و ۴ لایه خارجی برخوردار است، اما امروز رزمندگان اسلام مسیر ورود به این لایه‌ها را تسهیل کرده‌اند.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه گفت: صهیونیست‌ها حاضر نیستند اخباری از مناطق آنها و ضرباتی که دریافت کرده‌اند به بیرون راه پیدا کند. لایه‌های پدافندی صهیونیست‌ها قابلیت‌های گذشته را ندارد و هیمنه آن شکسته شده است. آسیب‌پذیری آمریکا در ورود به جنگ بیشتر خواهد بود و لذا دشمن بیشتر به دنبال عملیات روانی است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار