قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛ 

روایتگران صادق له شدن صهیونیسم

اصحاب رسانه با وحدت رویه‌ای مثال‌زدنی فریب اخبار، شایعات و گزارش‌های دروغین رسانه‌ها و شبکه‌های معاند و حامی صهیونیسم را نخوردند و با تمرکز بر حقیقت‌نگاری از آزمون بزرگ ملی سربلند خارج شدند. 
مجتبی اسماعیلی؛ کارشناس رسانه
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 29
کد خبر: ۲۸۱۸۶۶

روایتگران صادق له شدن صهیونیسم

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ پس از آغاز ناگهانی جنگ رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و در حالی که ایران در آستانه دور جدید مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا بود، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با درایت، تعقل و تمرکز بر دانش بومی فرزندان جان بر کف خود، بسترها‌ی لازم را برای بهره‌گیری از پیشرفت‌های صنایع نظامی و دفاعی در جهت دفاع از مام میهن و حفظ منافع ملی در پیش گرفتند.

اقتدار فرزندان ایران زمین در نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی شور ملی، غرور ایرانی، وطن‌پرستی و وطن‌دوستی ملت ایران را بیش از پیش برانگیخت

بکارگیری انواع خودروهای نظامی، موشک‌های دوربرد و نقطه‌زن مجهز به سامانه‌های پیشرفته، پهپادهای فوق پیشرفته، سامانه‌های مدرن پدافندی و…  ثابت کرد ایران اکنون یکی از قدرت‌های بلامنازع نظامی منطقه و چهاردهمین کشور قدرتمند نظامی دنیا (طبق رتبه بندی منتشر شده سایت گلوبال فایرپاور در سال ۲۰۲۴ میلادی میان ۱۴۵ کشور) است.

 

 ۲۳ خرداد رژیم کودک‌کش صهیونیستی در عملیات‌های موشکی و پهپادی، ایران را مورد حمله تجاوزکارانه قرار داد و متأسفانه تعدادی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌گناه ترور شدند و به شهادت رسیدند. تجاوز آشکار ۱۲ روزه با حملات موشکی، پهپادی و بمباران هواپیماهای صهیونیستی-آمریکایی باعث خسارت‌های مالی و آسیب به زیرساخت‌های نظامی، اداری و شخصی شد و انزجار عمومی ملت همیشه قهرمان ایران را نسبت به رژیم صهیونیستی بیش از پیش برانگیخت.

 

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخی کوبنده و دندان‌شکن با شلیک روزانه ده‌ها موشک دوربرد، نقطه‌زن و غول‌پیکر بر قلب سرزمین‌های اشغالی و بمباران مراکز نظامی، امنیتی و… رژیم صهیونیستی را به ویرانه‌ای تبدیل کردند که بازتاب وسیع ویرانی‌ها را با وجود سانسور شدید، در گزارش‌های خبری و تصاویر شبکه‌های خبری و تلویزیونی دنیا شاهد بودیم.

 

اقتدار فرزندان ایران زمین در نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی شور ملی، غرور ایرانی، وطن‌پرستی و وطن‌دوستی ملت ایران را بیش از پیش برانگیخت و هر روز بر وحدت ملی به ویژه میان احزاب، گروه‌ها و رجال سیاسی، رسانه‌های طیف‌های مختلف و ملت ایران مقتدر افزوده شد. 

 

در این برهه‌ حساس خبرنگاران و فعالان رسانه به عنوان سربازان جنگ نرم ایران اسلامی نقش بی‌بدیل و تأثیرگذاری ایفا کردند. رکن پنجم دموکراسی در نظام جمهوری اسلامی با وحدت رویه‌ای مثال زدنی فریب اخبار، شایعات و گزارش‌های دروغین رسانه‌ها و شبکه‌های معاند و حامی صهیونیسم را نخوردند و با تمرکز بر حقیقت‌نگاری در سایه تدابیر رسانه‌ای جبهه انقلاب از آزمون بزرگ ملی سربلند خارج شدند. 

 

رسانه‌ها چشمان بیدار جامعه در سطوح داخلی و خارجی هستند که فریاد حقانیت جمهوری اسلامی ایران و تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی را کاملاً حرفه‌ای مقابل چشم جهانیان نشان دادند و همگام با ملت فهیم و دلیرمردان نیروهای مسلح در دفاع از کیان، آب و خاک ایران از هیچ تلاش و کوششی دریغ نورزیدند. 

 

رسانه ملی و شیرزن ایرانی 

در بحبوحه جنگ و تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، سحر امامی مجری رسانه ملی پس از ادامه پخش برنامه زنده به عنوان «شیر زن» و الگوی مبارزه در جنگ رسانه‌ای مورد ستایش قرار گرفت.

 

وی در حالی که دوربین‌ها همچنان تصویر را ضبط و مخابره می‌کردند، انگشت اشاره‌اش را تکان می‌داد و می‌گفت: صدایی که شنیدید، صدای متجاوزی است که به میهن ما حمله می‌کند، صدای متجاوزی که می‌خواهد حق و حقیقت را سرکوب کند.

 

دقایقی پس از انفجار دوم، امامی دوباره به صورت زنده از استودیوی دیگری ظاهر شد، در حالی که ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی و رسانه‌ها شعله‌های آتش و دود را از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما نشان می‌داد. در مدت چند ساعت، تصویر وی در رسانه‌های اجتماعی پخش شد و بر روی بیلبورد بزرگی در تهران، پایتخت ایران به‌نمایش درآمد.

در بحبوحه حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، زنی ایرانی در مقابل دوربین شجاع، استوار و سرشار از عشق به وطنش ایستاد و صدای ایران بود

آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، رهبر انقلاب اسلامی در بخشی از دومین پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران به‌دنبال تهاجم رژیم صهیونیستی فرمودند: لازم می دانم همین جا اشاره کنم به حرکت زیبا و پُرمعنایی که آن بانوی مجری تلویزیون در مقابل حمله‌ دشمن انجام داد؛ تکبیر گفتن و در واقع، نشانه‌ قدرت ملت را به همه‌ دنیا ارائه کردن، این حادثه‌ای تاریخی بود، حادثه‌ بسیار با ارزشی است.

 

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان وی را «نمادی از مقاومت، استواری و روحیه تسلیم‌ناپذیر» توصیف کرد. سخنگوی دولت نیز «دختر شجاع ایران» را به گرد آفرید، قهرمان افسانه‌ای ایرانی و یکی از نخستین زنان مبارز ایران تشبیه کرد.

 

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: در بحبوحه حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، زنی ایرانی در مقابل دوربین شجاع، استوار و سرشار از عشق به وطنش ایستاد و صدای ایران بود.

 

بی‌تردید اینگونه حاضر شدن در هنگامه جنگ و ستیز و آگاه سازی مردم از وقایع و رخدادها سبب شد تا علاوه بر جامعه ایرانی، سراسر دنیا به فرافکنی، شانتاژها و تبلیغات سیاسی-رسانه‌ای تهی از حقیقت رسانه های اجیر شده پی ببرند.

 

خبرنگاران و عکاسان فارغ از هر نوع جهت گیری سیاسی و فرهنگی در این روزهای سخت و فراموش نشدنی با اقدامات خود سهم و نقش پر اهمیتی در حفظ امنیت اجتماعی و روانی جامعه از سویی و تقویت روحیه و اراده خدمتگزاران حوزه امنیت از دیگر سو ایفا کردند. 

ارسال نظر
آخرین اخبار