چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

آکسیوس: ترامپ به‌دنبال توافق با نتانیاهو بر سر آینده غزه است

آکسیوس: ترامپ به‌دنبال توافق با نتانیاهو بر سر آینده غزه است منابع آگاه می‌گویند رئیس‌جمهور ایالات متحده در دیدار امروز (دوشنبه) خود با نخست‌وزیر رژیم اشغالگر، به‌دنبال توافقی بر سر پایان جنگ غزه و مدیریت آن پس از جنگ است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 07
کد خبر: ۲۸۲۷۸۸
آکسیوس: ترامپ به‌دنبال توافق با نتانیاهو بر سر آینده غزه است

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه به رسانه آمریکایی گفتند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده قصد دارد در دیدار روز دوشنبه با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر سر شروط پایان جنگ در غزه به توافق برسد.

به گزارش خبرگزاری «آکسیوس»، ترامپ می‌کوشد از روند آتش‌بس اخیر میان رژیم صهیونیستی و ایران بهره برده و در هفته جاری، پیشرفتی در مذاکرات صلح غزه ایجاد کند. پس از چهار ماه گفت‌و‌گو‌های بی‌نتیجه، روز‌های اخیر تحرک جدیدی در جهت رسیدن به برقراری آتش‌بس مشاهده شده است.

توافق پیشنهادی، شامل آتش‌بس ۶۰ روزه به همراه آزادی ۱۰ اسیر زنده و تحویل ۱۸ جسد است. ترامپ امیدوار است این توافق مقدمه‌ای باشد برای توافق صلحی گسترده‌تر، هرچند نتانیاهو تاکنون حاضر به امضای هیچ توافقی برای پایان جنگ نشده است.

در روز یکشنبه، مذاکره‌کنندگان رژیم صهیونیستی و حماس همراه با میانجی‌گران قطری و مصری در دوحه برای نهایی کردن بند‌های باقی‌مانده درباره آتش‌بس و تبادل اسیر‌ها دیدار کردند.

نتانیاهو پیش از ترک اراضی اشغالی گفته است دیدار با ترامپ ممکن است به پیشبرد توافق کمک کند. ترامپ نیز به خبرنگاران گفته که معتقد است توافق ممکن است همین هفته حاصل شود.

به گزارش آکسیوس، اگر آتش‌بس موقت برقرار شود، وضعیت پس از جنگ در غزه به موضوع مرکزی مذاکرات در طول ۶۰ روز آتش‌بس تبدیل خواهد شد. طرف آمریکایی می‌خواهد با تل‌آویو درباره مدیریت غزه بدون حضور حماس و تضمین‌های امنیتی برای ممانعت از بازگشت دوباره این گروه، به توافق برسد.

مقامات آمریکایی با بیان اینکه انتظار می‌رود ترامپ و نتانیاهو دوشنبه شب در کاخ سفید دیدار داشته باشند، گفتند که موضوع وضعیت غزه پس از جنگ بخش مهم این دیدار خواهد بود.

هفته گذشته، گفت‌و‌گو‌های ابتدایی در کاخ سفید میان «ران درمر» از نزدیکان نتانیاهو و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ برگزار شد. یک مقام آمریکایی گفته ترامپ تمایل دارد نظرات نتانیاهو درباره وضعیت پس از جنگ را بشنود و به تفاهم برسند. این منبع گفت: «می‌خواهیم درباره اینکه بعد از جنگ قرار است چه اتفاقی بیفتد به توافق برسیم. حداقل چارچوب اولیه‌ای درباره روز پس از جنگ.»

منابع آگاه اعلام کردند که رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار امروز خود در کاخ سفید به‌دنبال دستیابی به یک توافق موقت برای پایان جنگ غزه هستند که شامل آتش‌بس ۶۰ روزه و تبادل اسرا باشد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار