ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

تاکید چین و روسیه بر ضرورت حل دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران

تاکید چین و روسیه بر ضرورت حل دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران وانگ یی، وزیر خارجه چین در دیدار با سرگئی لاوروف همتای روسی خود اعلام کرد که دو کشور باید برای حل دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران تلاش کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 10
کد خبر: ۲۸۳۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وانگ یی به لاوروف در حاشیه نشست آسه‌آن در کوالالامپور گفت که پکن و مسکو باید هماهنگی استراتژیک خود را برای ارتقای صلح در خاورمیانه تقویت کنند.

وانگ یی در این دیدار در روز پنجشنبه، بیان کرد که دو کشور باید برای دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران تلاش کنند.

او در حاشیه پنجاه و هشتمین نشست وزرای خارجه آسه‌آن ادامه داد: من تاکید کردم که زور نمی‌تواند صلح بیاورد، فشار مشکلات را حل نمی‌کند و گفتگو و مذاکره تنها راه‌حل‌های اساسی هستند.

وزیر خارجه چین تصریح کرد که چین به تعهد ایران برای عدم تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ارج می‌نهد و به حق ایران، به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT)، برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد.

وانگ همچنین اظهار داشت که چین و روسیه به عنوان اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل و طرف‌های مهم برجام، باید به تقویت هماهنگی استراتژیک، پیشبرد روند حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران، حفاظت مشترک از رژیم بین‌المللی عدم گسترش سلاح‌های هسته‌ای و تلاش برای صلح و ثبات در خاورمیانه در اسرع وقت ادامه دهند.

علاوه بر این، دو وزیر خارجه همچنین در مورد مسئله فلسطین و اسرائیل و سایر مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای مورد علاقه مشترک تبادل نظر کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار