نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

تاکید چین و روسیه بر ضرورت حل دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران

وانگ یی، وزیر خارجه چین در دیدار با سرگئی لاوروف همتای روسی خود اعلام کرد که دو کشور باید برای حل دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران تلاش کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 10
کد خبر: ۲۸۳۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وانگ یی به لاوروف در حاشیه نشست آسه‌آن در کوالالامپور گفت که پکن و مسکو باید هماهنگی استراتژیک خود را برای ارتقای صلح در خاورمیانه تقویت کنند.

وانگ یی در این دیدار در روز پنجشنبه، بیان کرد که دو کشور باید برای دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران تلاش کنند.

او در حاشیه پنجاه و هشتمین نشست وزرای خارجه آسه‌آن ادامه داد: من تاکید کردم که زور نمی‌تواند صلح بیاورد، فشار مشکلات را حل نمی‌کند و گفتگو و مذاکره تنها راه‌حل‌های اساسی هستند.

وزیر خارجه چین تصریح کرد که چین به تعهد ایران برای عدم تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ارج می‌نهد و به حق ایران، به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT)، برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد.

وانگ همچنین اظهار داشت که چین و روسیه به عنوان اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل و طرف‌های مهم برجام، باید به تقویت هماهنگی استراتژیک، پیشبرد روند حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران، حفاظت مشترک از رژیم بین‌المللی عدم گسترش سلاح‌های هسته‌ای و تلاش برای صلح و ثبات در خاورمیانه در اسرع وقت ادامه دهند.

علاوه بر این، دو وزیر خارجه همچنین در مورد مسئله فلسطین و اسرائیل و سایر مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای مورد علاقه مشترک تبادل نظر کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار