اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

فرار سرمایه‌گذاران آمریکایی به انگلیس پس از تصمیمات مضحک ترامپ

فرار سرمایه‌گذاران آمریکایی به انگلیس پس از تصمیمات مضحک ترامپ یک رسانه غربی در گزارشی از هجوم سرمایه گذاران املاک لوکس آمریکایی به انگلیس در سایه سیاست‌های آشفته دونالد ترامپ، رئیس جمهور کشورشان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 18
کد خبر: ۲۸۳۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اس ار اف در مطلبی نوشت: آمریکایی‌ها در سایه سیاست های آشفته دونالد ترامپ، رئیس جمهور کشورشان به مهم‌ترین گروه خریدار املاک لوکس در لندن تبدیل شده‌اند.

بسیاری از آنها در دوران پر هرج و مرج پس از مراسم تحلیف ترامپ در آمریکا به دنبال پناهگاهی امن در انگلیس هستند و اکنون زمان مناسبی است و عرضه در لندن فراوان است، زیرا روس‌ها و آسیایی‌ها املاک کمتری می‌خرند.

جسیکا بیشاپ که به عنوان یک مشاور املاک، بر فروش چندین ملک لوکس در قلب لندن نظارت دارد و فضای سیاسی کاملاً به نفع او در حال تغییر است در این باره می گوید: تقاضا از زمانی که ترامپ با سیاست تعرفه‌ای خود دنیای تجارت را زیر و رو کرد، به شدت افزایش یافته است.

بیشاپ در بازدید از یک آپارتمان دو خوابه لوکس در منطقه دولتی لندن می‌گوید: من مشتریان آمریکایی دارم که در مورد آینده کسب و کار و مهمتر از همه خانواده‌هایشان مطمئن نیستند. بسیاری از آمریکایی‌ها به دنبال مکانی امن هستند و لندن برای آنها ایده‌آل به نظر می‌رسد تا خانواده‌هایشان را در خود جای دهند و از اینجا در اروپا فعالیت کنند.

بیشاپ حدود سه هفته است که در حال بازاریابی برای یک آپارتمان لوکس تقریباً 100 متری در لندن است. این آپارتمان در یک ساختمان تاریخی، ساختمان سابق وزارت جنگ، واقع شده جایی که وینستون چرچیل، نخست وزیر وقت بریتانیا، در طول جنگ جهانی دوم چندین جلسه اضطراری در آن برگزار کرد.

این ساختمان تاریخی همچنین محل استقرار ستاد سرویس‌های مخفی بریتانیا بود. جسیکا بیشاپ می‌گوید: مشتریان آمریکایی عاشق چنین حکایاتی هستند. آنها یک نقطه قوت برای فروش این آپارتمان هستند.

وی مطمئن است که این آپارتمان را ظرف چند ماه - به احتمال زیاد به یک آمریکایی - به قیمتی معادل 6 میلیون فرانک سوئیس خواهد فروخت.

به گفته بیشاپ مسلماً برجسته‌ترین خریدار از آمریکا، اریک اشمیت، مدیرعامل سابق گوگل است. اشمیت سال گذشته یک خانه شهری در منطقه مجلل کنزینگتون لندن به قیمت حدود 42 میلیون پوند خریداری کرد. او هنوز در آنجا زندگی نمی‌کند، اما آن را اجاره داده است. با این حال، اشمیت می‌تواند در صورت لزوم به لندن نقل مکان کند.

پوند بریتانیا در برابر دلار در حال سقوط است. طی 10 سال گذشته، پوند یک چهارم ارزش خود را از دست داده است. هر کسی که دلار دارد و می‌خواهد در املاک و مستغلات در انگلیس سرمایه‌گذاری کند، اکنون می‌تواند با هزینه کمتری سقف جدیدی بالای سر خود بسازد.

طبق گزارش آژانس املاک لوکس نایت فرانک، در سه ماهه اول سال 2025، حدود 7 درصد از کل خریدهای برتر در لندن توسط آمریکایی‌ها انجام شده است.

امروزه، حدود 180 هزار آمریکایی در بریتانیا زندگی می‌کنند و بسیاری از آنها با نگرانی فزاینده‌ای اتفاقات سرزمین مادری خود را تحت حکومت ترامپ دنبال می‌کنند.

مورین کرونین، شهروند دوگانه آمریکایی-بریتانیایی، نیز از شرایط موجود نگران است. او معلم است و 27 سال در لندن زندگی کرده است. او با یک مرد بریتانیایی ازدواج کرده است وی در این باره گفت: همسرم تابستان امسال برای تعطیلات با من به آمریکا نخواهد آمد. او فیلمساز و یهودی است - و از اینکه به دلیل ساخت فیلمی درباره فلسطین در لیست سیاه آمریکا قرار بگیرد، می‌ترسد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار