سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

اعلام دستاورد‌های وزارت اطلاعات در جنگ ۱۲ روزه

اعلام دستاورد‌های وزارت اطلاعات در جنگ ۱۲ روزه وزیر اطلاعات گفت: برقراری امنیت در کشور، مقابله با عوامل جاسوسی دشمن و کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۴۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام و المسلمین خطیب درباره دستاورد‌های وزارت اطلاعات در دوران جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: به لطف خدا و همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در این جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا که با پیروزی ملت و نیرو‌های مسلح همراه شد، وزارت اطلاعات در جهت برقراری امنیت داخلی تمام تلاش خود را کرد و با همکاری نیروی انتظامی، سپاه و نیرو‌های مسلح و مجموعه وزارت کشور، ما شاهد برقراری امنیت داخلی در این ایام بودیم.

وی ادامه داد: دشمنان ما اگر چه آمده بودند و طراحی کرده بودند برای اینکه بتوانند در داخل، شرایط و بحران‌های اجتماعی و امنیتی ایجاد کنند و فعالیت‌هایی در جهت اقدامات تروریستی انجام بدهند ولی به لطف خدا تمام اینها دستگیر شدند. در کشور و نقاط مختلف استان‌های مختلف شاهد این امنیت و آرامش بودیم و این یکی از دستاورد‌های بزرگی است که وزارت اطلاعات به دست آورد. این دستاورد حاصل تلاش ماه‌ها زحماتی بود که نیرو‌های مختلف امنیتی و اطلاعاتی با هماهنگی هم انجام دادند و نمونه بارز آن رزمایش‌های امیرالمومنین بود که در کشور انجام شد و این یکی از دستاورد‌های بزرگ بود.

وزیر اطلاعات افزود: وزارت اطلاعات توانست با همت و تلاش نیرو‌های خود، اسناد و مدارکی را توانست از رژیم صهیونیستی بدست بیاورد و مختصات کاملی را نسبت به اهداف مهمی که در رژیم هست در اختیار نیرو‌هایی مسلح قرار بدهد.

خطیب درباره دستگیری جاسوان در داخل کشور، گفت: مقابله با عوامل نفوذی و جاسوسی در کشور ما به دلیل حضور فعال بیش از ۵۰ سرویس خارجی که میز ایران و تشکیلات‌های جاسوسی دارند، یکی از فعالیت‌های مستمر و روزانه وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و مجموعه‌های مختلف اطلاعاتی و امنیتی کشور است و به لطف خدا ما شاهد همکاری و همراهی خوب دستگاه قضایی هستیم و اقدامات و همراهی آن‌ها این موفقیت‌ها رو برای ما دوچندان کرده که جای تقدیر و تشکر دارد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه دشمنان ایران و در راس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی همه تلاش خود را برای به هم زدن وحدت و انسجام ملی ما به کار می‌گیرند، افزود: ما باید این هوشیاری و هوشمندی را داشته باشیم که به تلاش‌های دشمن برای ایجاد دو قطبی‌ها و تفرقه‌ها و اختلافات در هر شرایطی و تحت هر عنوانی و با هر شکل‌های مختلفی و بعضاً با افراط‌گری‌ها دامن نزنیم و در آن جهت حرکت نکنیم. این انسجامی که امروز ایجاد شده است را حفظ کنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار