پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

ترامپ دعوت چین برای سفر به پکن را تایید کرد/ دیدار احتمالی با شی جین‌پینگ در آینده نزدیک

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که پس از دعوت عمومی اعلام‌شده از سوی رئیس جمهوری چین برای سفر به پکن، «احتمالاً» در «آینده‌ای نه چندان دور» با شی جین‌پینگ دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در حالی که میزبان فردیناند مارکوس جونیور، رئیس‌جمهوری فیلیپین، در دفتر کاخ سفید بود، به خبرنگاران گفت: «رئیس‌جمهور چین از من دعوت کرده است که به این کشور بروم و احتمالاً این کار را در آینده‌ای نه چندان دور انجام خواهیم داد. افراد زیادی از من دعوت کرده‌اند و ما خیلی زود این تصمیمات را خواهیم گرفت.»

این اظهارات تنها دو روز پس از گزارش‌های متعدد مبنی بر احتمال دیدار ترامپ و شی در حاشیه اجلاس سران همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (۳۰ اکتبر تا ۱ نوامبر) در کره جنوبی منتشر شد.

به گزارش روزنامه ساوت چاینا مورنینگ پست، مقامات در حال حاضر در حال بررسی نشست ترامپ-شی در حاشیه این نشست یا سفر احتمالی به چین در مدت زمان این گردهمایی جهانی هستند.

ترامپ پس از تماس تلفنی انتقادی در ۶ ژوئن با رئیس جمهور چین گفت: «شی با لطف از بانوی اول و من برای سفر به چین دعوت کرد و من نیز متقابلاً این دعوت را پذیرفتم.»

جزئیات مربوط به این دیدار احتمالی در این مدت نامشخص است، اما مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا این ماه با وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، در مالزی دیدار کرد./همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار