تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیب‌های اشعه ماوراء بنفش

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: با رعایت نکات تغذیه‌ای ساده و مصرف مواد غذایی خاص، می‌توان بدن را در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اشعه ماوراء بنفش که از نور خورشید ساطع می‌شود، می‌تواند با تولید رادیکال‌های آزاد و تخریب ترکیبات مهم بدن، به سلامت سلول‌ها آسیب بزند.

بر این اساس خوردن غذا‌های غنی از آنتی‌اکسیدان مانند ویتامین C، ویتامین E و کاروتنوئید‌ها می‌تواند در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه UV نقش محافظتی داشته باشد. همچنین، ترکیبات پلی‌فنولی موجود در چای، قهوه، انواع توت، پیاز، سیر و انار با کاهش التهاب و کمک به ترمیم DNA، به سلامت پوست کمک می‌کنند.

از سوی دیگر، توصیه می‌شود مصرف اسید‌های چرب امگا ۳ افزایش و امگا ۶ کاهش یابد. این تغییر می‌تواند پاسخ سیستم ایمنی به اشعه UV را بهبود دهد و از آسیب‌های پوستی جلوگیری کند.

در عین حال نیز مصرف غذا‌های تازه و کم‌فرآوری‌شده به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی بر استفاده از مواد غذایی صنعتی و پر فرآوری ارجحیت دارد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار