امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند

معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند معاون عمرانی استاندار تهران گفت: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در این استان فرسوده و نیازمند نوسازی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 12
کد خبر: ۲۸۶۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سیدکمال الدین میرجعفریان عصر سه‌شنبه در ششمین کارگروه کاهش آلودگی هوا با تاکید بر روند تسریع در اسقاط شدن خودرو‌های فرسوده افزود: طبق گزارشات به عمل آمده سال گذشته ۳۵۰ هزار دستگاه خودرو در کشور اسقاط شد که سهم استان تهران تنها ۱۰ درصد بود.

وی ادامه داد: استان تهران در بخش اسقاط کردن خودرو‌ها دچار عقب ماندگی است و بطور متوسط باید ۲۰ درصد خودرو‌های اسقاطی خودرو‌های کشور در استان تهران اتفاق بیفتد.

معاون استاندار تهران اظهار کرد: به عنوان مثال سال گذشته تنها ۳۵ هزار خودرو فرسوده در استان تهران اسقاط شد که این عدد حداقل باید به ۷۰ تا ۷۵ هزار خودرو می‌رسید.

به گفته وی، در این جلسه مقرر شد با همکاری شهرداران امسال ۲۰ درصد خودرو‌های اسقاطی کشور به استان تهران و بویژه کلانشهر تهران اختصاص یابد که در این زمینه فرمانداری تهران مراکز اسقاط را شناسایی و با همکاری شهرداری‌ها این اقدام مهم انجام شود که البته در این زمینه باید اطلاع رسانی دقیق انجام شود.

معاون استاندار تهران در ادامه از اختصاص ۶ هزار تاکسی برقی در استان تهران خبر داد و گفت: این اقدام در راستای نوسازی حمل و نقل عمومی و افزایش کیفیت هوا انجام شده که منابع مالی این تاکسی‌ها نیز تامین شده است.

وی تاکید کرد: همچنین در این جلسه راهکار‌هایی برای کاهش آلودگی معادن شن و ماسه اتخاذ شد.

به گفته میرجعفریان، بهرحال بخشی از آلودگی هوای استان تهران و کلانشهر تهران در زمینه فعالیت معادن شن و ماسه است و حتی در زمانی که وضعیت آلودگی هوا شدت پیدا می‌کند فعالیت این معادن تعطیل می‌شود که در این جلسه با محوریت سازمان محیط زیست و نهاد‌های دانشگاهی راهکار‌های علمی برای این منظور اتخاذ شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار