انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

اتحادیه اروپا: بسته تحریمی جدید علیه روسیه ماه آینده اعمال می‌شود

اتحادیه اروپا: بسته تحریمی جدید علیه روسیه ماه آینده اعمال می‌شود مقام‌های اتحادیه اروپا از اعمال بسته تحریمی جدید علیه روسیه در ماه آینده میلادی به منظور هدف قرار دادن اقتصاد جنگی این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 19
کد خبر: ۲۸۶۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از نشریه دی سایت، کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد که بسته تحریم‌های بعدی بروکسل علیه روسیه ماه آینده اعمال خواهد شد.

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم اعلام کرد که این بسته، اقتصاد جنگی روسیه را هدف قرار خواهد داد.

کالاس همچنین اعلام کرد که مسئله تحریم‌های بیشتر علیه روسیه موضوع جلسات وزرای امور خارجه و دفاع اتحادیه اروپا در هفته آینده نیز خواهد بود. اتحادیه اروپا از آغاز جنگ اوکراین تاکنون ۱۸ بسته تحریمی علیه روسیه وضع کرده است.

آنتونیو کاستا، رئیس شورای اتحادیه اروپا هم خواستار مشارکت اروپا در مذاکرات صلح آینده برای اوکراین شده است.

کاستا پس از نشست مجازی امروز سران کشور‌های اروپایی گفت: علاوه بر این روند عضویت این کشور در اتحادیه اروپا هم باید به پیش برود.

وی با نگاهی به اجلاس روز دوشنبه در واشنگتن، تأکید کرد که صرف احتمال دیدار بین ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، و ولادیمیر پوتین، رهبر کرملین، گامی عظیم رو به جلو است. کاستا همچنین از بسته تحریمی دیگری از سوی اتحادیه اروپا علیه روسیه خبر داد.

رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی هم امتناع اوکراین از پیوستن به ناتو را به عنوان شرط پایان جنگ ذکر کرده و پس از نشست مجازی سران کشور‌ها و دولت‌های اتحادیه اروپا گفت، علاوه بر این، مذاکرات در مورد تغییرات ارضی ضروری است. بدون این، هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

دولت بریتانیا هم اعلام کرده که سران کشور‌های اروپایی در حال بررسی تحریم‌های بیشتر علیه روسیه هستند. لندن اعلام کرد که این اقدام با هدف افزایش فشار‌ها بر پوتین برای پایان دادن به جنگ در اوکراین انجام می‌شود.

بر اساس اطلاعات دولت انگلیس علاوه بر این، قرار است تیم‌های برنامه‌ریزی از گروه حامیان اوکراین موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در روز‌های آینده با نمایندگان ایالات متحده دیدار کنند تا برنامه‌های تضمین‌های امنیتی برای اوکراین را پیش ببرند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار