توانیر: صنعت برق ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی و ۱۸۵ هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارد وکیل بابک زنجانی: کرسنت در تلاش است اموال موکلم در مالزی را ضبط کند متناسب سازی حقوق بازنشستگان فولاد واریز شد + اطلاعیه صندوق بازنشستگی نتیجه برندگان قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد جزئیات کشف بزرگ‌ترین زمین‌خواری ایران به مساحت هزار هکتار عوارض سنگین وضع شده برای رانندگان ایرانی در ترکیه لغو شد مجمع تشخیص با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت موافقت کرد شرایط معافیت مالیاتی موسسات خیریه تغییر کرد + جزییات  افزایش تقاضا برای آپارتمان‌های زیر قیمت / آخرین وضعیت بازار مسکن برنامه فروش محصولات ایران خودرو دیزل در بورس کالا هشدار منظور درباره معامله طلا در بورس با نرخ غیرواقعی دلار نمره فروش خودرو‌های برقی ۲۰ شد ستاد مبارزه با قاچاق کالا: بر اساس مصوبه دولت، همه گوشی‌ها می‌توانند رجیستری را انجام دهند حداقل و حداکثر عیدی امسال کارگران اعلام شد + جزئیات بحران خشکسالی در حوضه آبریز کارون بزرگ

کدام آبلیمو‌ها تقلبی نیستند؟

همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ۷۰ درصد آبلیمو‌های کارخانه‌ای موجود در بازار با استفاده از کنسانتره وارداتی تولید می‌شود و ۳۰ درصد داخلی است، هیچ مشکلی هم ندارند و اگر تقلبی هم باشد در آبلیمو‌های دست ساز و کارگاهی است که مجوز ندارند.

 

محمد حسین عزیزی افزود: همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.

 

وی ادامه داد: کارخانه‌های تولید آبلیمو عمدتا کنسانتره لیمو را از خارج وارد می‌کنند، با آب قاطی می‌کنند و به صورت آبلیمو با برند معتبر دارای مجوز سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌کنند. همه آبلیمو‌های کارخانه‌ای که در بازار وجود دارند از همین طریق تولید می‌شود و البته بقیه آب میوه‌های کارخانه‌ای نیز به همین صورت با استفاده از کنسانتره میوه مثل کنسانتره پرتقال، آلبالو، هلو و ... تولید می‌شود.

 

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی وزارت بهداشت افزود: کنسانتره میوه‌ها در واقع آب غلیظ شده میوه است که دوباره در کارخانه با آب قاطی می‌شود و به صورت آب میوه طبیعی در بسته بندی‌های کارخانه‌ای وارد بازار می‌شود. در واقع کنسانتره آب غلیط شده میوه است و کاملا طبیعی است و هیچ ماده افزودنی و غیر طبیعی ندارد. آب هر میوه‌ای که غلیظ شود کنسانتره آن به دست می‌آید.

 

وی گفت: کنسانتره اغلب میوه‌ها در داخل کشور و در کارخانه‌ها تولید می‌شود به جز لیمو که بیشتر وارداتی است، چون در کشور کمبود داریم. یک مقدار از بازار آب لیموی کشور، آبلیموی تولید داخل است، اما مقدار بیشتر آن کنسانتره‌های وارداتی لیمو است که در کارخانه‌ها با استفاده از آب رقیق و در بازار عرضه می‌شود.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار