پیش بینی قیمت طلای آبشده امروز ۱۳ مهر ۱۴۰۴ قیمت طلا و سکه کاهش یافت/ طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۰.۸ میلیون تومان بازگشت افزایش دهک‌های مشمول بسته‌های معیشتی/ دولت در برابر بحران احتمالی آماده می‌شود پیش بینی بازار خودرو در روز‌های پیش رو/ فعالان بازار خودرو چه می‌گویند؟ بانک مرکزی دستورالعمل کارگزاران رمزپول را تصویب کرد + جزئیات طلای آبشده بخریم یا نه؟ قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد اعلام شد افزایش قیمت طلای جهانی/ریزش بهای طلا در بازار تهران جزئیات ورود بی‌سابقه پول حقیقی و صعود شاخص بورس پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱۳ مهر ماه ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در بازار یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ ارزش سهام عدالت ۵۳۲هزار تومانی امروز شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ بانک مرکزی طرح جدید پیش‌فروش سکه را کلید می‌زند/ ثبت سفارش از سه‌شنبه آینده آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین تا پایان سال / تارگت ۱۶۵ هزار دلاری ممکن است؟

کدام آبلیمو‌ها تقلبی نیستند؟

همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ۷۰ درصد آبلیمو‌های کارخانه‌ای موجود در بازار با استفاده از کنسانتره وارداتی تولید می‌شود و ۳۰ درصد داخلی است، هیچ مشکلی هم ندارند و اگر تقلبی هم باشد در آبلیمو‌های دست ساز و کارگاهی است که مجوز ندارند.

 

محمد حسین عزیزی افزود: همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.

 

وی ادامه داد: کارخانه‌های تولید آبلیمو عمدتا کنسانتره لیمو را از خارج وارد می‌کنند، با آب قاطی می‌کنند و به صورت آبلیمو با برند معتبر دارای مجوز سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌کنند. همه آبلیمو‌های کارخانه‌ای که در بازار وجود دارند از همین طریق تولید می‌شود و البته بقیه آب میوه‌های کارخانه‌ای نیز به همین صورت با استفاده از کنسانتره میوه مثل کنسانتره پرتقال، آلبالو، هلو و ... تولید می‌شود.

 

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی وزارت بهداشت افزود: کنسانتره میوه‌ها در واقع آب غلیظ شده میوه است که دوباره در کارخانه با آب قاطی می‌شود و به صورت آب میوه طبیعی در بسته بندی‌های کارخانه‌ای وارد بازار می‌شود. در واقع کنسانتره آب غلیط شده میوه است و کاملا طبیعی است و هیچ ماده افزودنی و غیر طبیعی ندارد. آب هر میوه‌ای که غلیظ شود کنسانتره آن به دست می‌آید.

 

وی گفت: کنسانتره اغلب میوه‌ها در داخل کشور و در کارخانه‌ها تولید می‌شود به جز لیمو که بیشتر وارداتی است، چون در کشور کمبود داریم. یک مقدار از بازار آب لیموی کشور، آبلیموی تولید داخل است، اما مقدار بیشتر آن کنسانتره‌های وارداتی لیمو است که در کارخانه‌ها با استفاده از آب رقیق و در بازار عرضه می‌شود.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار