وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

کدام آبلیمو‌ها تقلبی نیستند؟

همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ۷۰ درصد آبلیمو‌های کارخانه‌ای موجود در بازار با استفاده از کنسانتره وارداتی تولید می‌شود و ۳۰ درصد داخلی است، هیچ مشکلی هم ندارند و اگر تقلبی هم باشد در آبلیمو‌های دست ساز و کارگاهی است که مجوز ندارند.

 

محمد حسین عزیزی افزود: همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.

 

وی ادامه داد: کارخانه‌های تولید آبلیمو عمدتا کنسانتره لیمو را از خارج وارد می‌کنند، با آب قاطی می‌کنند و به صورت آبلیمو با برند معتبر دارای مجوز سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌کنند. همه آبلیمو‌های کارخانه‌ای که در بازار وجود دارند از همین طریق تولید می‌شود و البته بقیه آب میوه‌های کارخانه‌ای نیز به همین صورت با استفاده از کنسانتره میوه مثل کنسانتره پرتقال، آلبالو، هلو و ... تولید می‌شود.

 

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی وزارت بهداشت افزود: کنسانتره میوه‌ها در واقع آب غلیظ شده میوه است که دوباره در کارخانه با آب قاطی می‌شود و به صورت آب میوه طبیعی در بسته بندی‌های کارخانه‌ای وارد بازار می‌شود. در واقع کنسانتره آب غلیط شده میوه است و کاملا طبیعی است و هیچ ماده افزودنی و غیر طبیعی ندارد. آب هر میوه‌ای که غلیظ شود کنسانتره آن به دست می‌آید.

 

وی گفت: کنسانتره اغلب میوه‌ها در داخل کشور و در کارخانه‌ها تولید می‌شود به جز لیمو که بیشتر وارداتی است، چون در کشور کمبود داریم. یک مقدار از بازار آب لیموی کشور، آبلیموی تولید داخل است، اما مقدار بیشتر آن کنسانتره‌های وارداتی لیمو است که در کارخانه‌ها با استفاده از آب رقیق و در بازار عرضه می‌شود.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر