آیت الله دُری نجف آبادی: نماز بهترین ابزار مصون سازی جامعه در برابر آسیب های اجتماعی است-راهبرد معاصر

آیت الله دُری نجف آبادی: نماز بهترین ابزار مصون سازی جامعه در برابر آسیب های اجتماعی است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر توجه ویژه والدین و معلمین به مقوله نماز در ترویج این امر از سوی دانش آموزان اظهار داشت: نماز  بهترین ابزار مصون سازی اخلاقی جامعه در برابر آسیب‌های اجتماعی و انحرافات است و مدارس، ادارات، محیط‌های صنعتی و نهادهای آموزشی و تربیتی باید فضاهای نمازخوانی پاکیزه و بانشاط ایجاد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقوله بسیار مهم توجه به نماز این روزها از سوی متولیان امر، بویژه ستاد اقامه نماز کشور و مسئول آن حجت الاسلام قرائتی مورد تاکید قرار می گیرد. حجت الاسلام قرائتی در آخرین اظهارنظر خود در این باره به انتقاد از رویکرد دولت در این زمینه پرداخته و از بی توجهی مسئولین به مسئله نماز به تندی انتقاد کرده بود.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی روز یکشنبه در چهارمین اجلاسیه استانی نماز در اراک  در همین زمینه گفت: گسترش فرهنگ اقامه نماز بهترین ابزار در مقابله با آسیب‌های اجتماعی، توطئه‌های فرهنگی دشمنان و دستیابی به اهداف والای نظام اسلامی است.

 

آیت‌الله قربانعلی ‌دری ‌نجف ‌آبادی افزود: در جامعه اسلامی اعتقادات و اخلاقیات از سرچشمه نماز آبیاری می‌شود و خدمتگذاری در حوزه ترویج فرهنگ نماز وظیفه هر مسلمان است.

 

وی ادامه داد: الگوی حکومتداری اسلامی به ابتکار امام راحل با هدف زمینه‌سازی حکومت عدل الهی و ظهور حضرت مهدی (عج) ایجاد شده و برای تحقق این مهم اقامه نماز به‌عنوان مهمترین ملاک ارزشی باید پاس داشته شود.

 

امام جمعه اراک بیان کرد: نماز  بهترین ابزار مصون سازی اخلاقی جامعه در برابر آسیب‌های اجتماعی و انحرافات است و مدارس، ادارات، محیط‌های صنعتی و نهادهای آموزشی و تربیتی باید فضاهای نمازخوانی پاکیزه و بانشاط ایجاد کنند.

 

آیت‌الله دری نجف‌ آبادی اظهار داشت: معلمان و والدین در آموزش مسایل دینی، سبک زندگی اسلامی و ایرانی به‌ویژه نماز به دانش‌آموزان در مدرسه و خانه مسوولیت سنگینی را عهده دارند که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی نیز در این نشست گفت: فعالیت‌های این نهاد انقلابی در چهار حوزه فرهنگی، آموزش، نظارت و ارزیابی و یاوران نماز خلاصه می‌شود که تلاش بر این است  با مشارکت گسترده با دستگاه‌های مختلف به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.

 

حجت الاسلام «اسماعیل رودبارانی» افزود: برگزاری ۳۱۳ کارگاه آموزشی، ۳۱۵ برنامه فرهنگی، ۱۰ نشست با قشرهای مختلف جامعه، تشکیل اتاق فکر و تشکیل هسته مرکزی فعالان نماز از مهمترین برنامه های ستاد اقامه نماز در یک سال گذشته است.

 

وی اظهار داشت: ۷۸ دستگاه اجرایی مختلف در نقاط مختلف استان مرکزی در یک‌سال اخیر مورد ارزبایی قرار گرفتند که بر این اساس اقامه نماز جماعت در ۹۸ درصد از دستگاه‌های اجرایی استان انجام می‌شود.

 

استان مرکزی ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار