گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است

بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است محمد بن سلمان با محکومیت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به قطر و جنایات نسل‌کشی این رژیم علیه غزه اعلام کرد که تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم انجام اقدام عربی-اسلامی و بین‌المللی برای متوقف کردن جنایات این رژیم است که امنیت منطقه را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 11
کد خبر: ۲۸۸۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه واکنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به قطر، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی طی سخنانی بار دیگر این حمله اشغالگرام را محکوم و تاکید کرد که تجاوز به قطر نیازمند اقدام بین‌المللی برای مقابله با تجاوزگری‌های اسرائیل است.

بن سلمان در افتتاحیه دومین سال نهمین دوره مجلس شورای عربستان سعودی گفت: ما تجاوزگری رژیم اشغالگر اسرائیل در منطقه را رد و محکوم می‌کنیم که آخرین مورد آن تجاوز وحشیانه به کشور برادر قطر بود.

ولیعهد عربستان تاکید کرد: این امر مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی برای مقابله با این تجاوزات و اتخاذ تدابیر بین‌المللی جهت متوقف کردن جنایات اشغالگران و بازداشتن آنها از اقدامات جنایتکارانه‌ای است که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

وی افزود: ما در تمام اقدامات کشور برادر قطر، بدون هیچ محدودیتی کنار آن خواهیم ایستاد و همه قدرت خود را برای دستیابی به این هدف به کار خواهیم گرفت.

محمد بن سلمان همچنین تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و جنایات این رژیم در گرسنگی دادن به غیرنظامیان را محکوم و تاکید کرد: غزه یک سرزمین فلسطینی بوده و حقوق مردم آن غیر قابل انکار است و نمی‌توان آن را با تجاوز سلب، یا با تهدید، باطل کرد. موضع ما قاطع است؛ حفاظت از حقوق و تلاش جدی برای جلوگیری از نقض آن.

ولیعهد عربستان همچنین طی تماس تلفنی با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی به این کشور را محکوم کرده و گفت: حمله آشکار اسرائیل به کشور برادر قطر، یک اقدام جنایتکارانه و نقض آشکار قوانین و هنجارهای بین‌المللی بوده و ما آن را به شدت محکوم می‌کنیم.

بن سلمان به امیر قطر گفت که ریاض همه توانایی خود را برای حمایت از قطر و اقداماتی که این کشور برای محافظت از امنیت و حفظ حاکمیت خود انجام خواهد داد، به کار می‌گیرد./تسنیم

کلمات کلیدی: عربستان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار