بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی

وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند

واشنگتن پست به نقل از دو مقام دولتی منطقه گزارش داد که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است فردا -سه‌شنبه- به قطر سفر کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 15
کد خبر: ۲۸۹۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، دو مقام دولتی به واشنگتن پست گفتند که قرار است «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه ایالات متحده پس از سفری که از روز یکشنبه به اسرائیل آغاز شد، فردا به قطر سفر کند.

سفر روبیو به تل‌آویو که مدت‌ها قبل از تجاوز اسرائیل به دوحه در سه‌شنبه گذشته برنامه‌ریزی شده بود، به عنوان گامی سرزنش‌کننده در نظر گرفته نشده بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا جمعه گذشته گفته بود که روبیو بر اهداف مشترک اسرائیل و ایالات متحده تاکید می‌کند و می‌خواهد مطمئن شود که حماس هرگز به قدرت در غزه بازنگردد و اسرای اسرائیلی در غزه بازگردانده شود.

ترامپ پس از حمله ناموفق به دوحه که آن را «نشست آتش» نامید و رهبران حماس را در دوحه، پایتخت قطر، هدف قرار داد، به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل توصیه‌هایی ارائه داد.

ترامپ به خبرنگاران گفت: «قطر متحد بسیار خوبی است؛ بنابراین اسرائیل و دیگران باید مراقب باشند. وقتی به مردم حمله می‌کنیم، باید مراقب باشیم.»

او افزود: «مقابله با حماس به اسرائیل بستگی دارد، اما باید مراقب باشد. اسرائیل باید مراقب باشد و با دقت در مورد اینکه به چه کسی حمله می‌کند، فکر کند.»

از سوی دیگر، توماس باراک، فرستاده ویژه ایالات متحده در سوریه، به نمایندگی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و مارکو روبیو، روز دوشنبه حمایت خود را از قطر و نخست‌وزیر آن ابراز کرد.

ترامپ در ابتدا از اسرائیل به دلیل حمله بی‌سابقه‌اش در روز سه‌شنبه به دوحه، جایی که مذاکره‌کنندگان برای دستیابی به آتش‌بس در غزه تلاش می‌کردند، انتقاد کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار