حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد

رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد یک رسانه اسرائیلی مدعی شد که این رژیم در پیامی که به سران عربستان داده، اعلام کرده که عادی سازی روابط دیگر چندان برای تل آویو اولویت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 20
کد خبر: ۲۸۹۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه روسیا الیوم، روزنامه اسرائیلی «اسرائیل هیوم» به نقل از منابعی که آنها را آگاه خوانده است، گزارش داد که اسرائیل به "محمد بن سلمان"، ولیعهد عربستان اعلام کرده است که تمایلی به برداشتن گام‌های مثبت در قبال تشکیلات خودگردان فلسطین ندارد و در نتیجه، موضوع عادی‌سازی روابط با ریاض نیز اولویت تل‌آویو نیست.

موضع اخیر مقام‌های اسرائیلی نشان می‌دهد که پرونده عادی‌سازی روابط با عربستان همچنان با موانع جدی روبه روست.

این ادعا پس از آن مطرح می‌شود که پیشتر نیز روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز مدعی شده بود که عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل به دلیل تحولات اخیر در خاورمیانه و ترور فرماندهان مقاومت، از هر زمان دیگری دورتر شده است./ مهر 

کلمات کلیدی: تل آویو عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار