سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد

رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد ابو محمد الجولانی که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده، به شدت تحت فشار آمریکا قرار گرفته تا همانجا توافق امنیتی با اسرائیل را امضا کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 23
کد خبر: ۲۸۹۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد ایالات متحده ابو محمد الجولانی رئیس ساختار حاکم بر سوریه را که به این کشور سفر کرده، به شدت تحت فشار قرار داده است تا توافقنامه امنیتی با اسرائیل را تا آخر هفته جاری امضا کند.

براساس این گزارش جولانی که به نیویورک سفر کرده نشست‌هایی را با مسئولین عالی رتبه آمریکایی داشته است، در این نشست‌ها وی برای امضای این توافق امنیتی تحت فشار قرار گرفته است.

در این چارچوب خبر رسیده است که توافق بر سر اکثر جزئیات توافق امنیتی صورت گرفته است و در چارچوب این توافق اسرائیل کنترل جبل الشیخ که در عمق ۱۰ کیلومتری خاک سوریه است و چند نقطه دیگر از عمق سوریه را همچنان در اختیار خواهد داشت.

به موجب این توافق همچنین ارتش اسرائیل اجازه حضور در جنوب کشور را نخواهد داشت در حالی که نیروی هوایی اسرائیل آزادی عمل کاملی در حریم هوایی سوریه به ویژه برای انجام عملیات جدید در منطقه، خواهد داشت.

البته در پیش نویس توافق بندی هم گنجانده شده است که دو طرف به همراه ایالات متحده و کشور‌های عربی سعی خواهند کرد با فشار بر شیخ حکمت الهجری رهبر دروزی‌های سوری او را مجاب؟! به توافق با دولت دمشق در رابطه با استقرار نیرو‌های امنیتی و پلیس در جبل الدروز کنند، امری که تا به امروز الهجری آن را به شکل قاطعی رد کرده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در پایان گزارش خود آورده است، رئیس جمهور سوریه در رابطه با این مذاکرات ضمن تایید آن اعلام کرد، پیشرفت بالفعلی در این زمینه حاصل شده است، اما این پیشرفت مربوط به سازش و عادی سازی روابط با اسرائیل نیست.

او در این رابطه افزود، منتظر است تا برایش مشخص شود که اقدامات اسرائیل در عمق خاک سوریه با هدف توسعه طلبی انجام می‌شود یا برای تامین نیاز‌های امنیتی‌اش انجام گرفته است!/ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار