عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

حماس: هیچ عامل خارجی حق تعیین سرنوشت برای فلسطینیان را ندارد

حماس: هیچ عامل خارجی حق تعیین سرنوشت برای فلسطینیان را ندارد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با تاکید بر اینکه این جنبش هنوز هیچ پیشنهاد رسمی از طریق میانجیگران دریافت نکرده است، بیان کرد: هیچ عامل خارجی حق تعیین سرنوشت برای فلسطینیان را ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 28
کد خبر: ۲۹۰۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در گفت‌و‌گو با الجزیره اظهار داشت: ما هنوز هیچ پیشنهاد رسمی از طریق میانجیگران قطری و مصری دریافت نکرده‌ایم.

وی افزود: اصول ما در مذاکرات مشخص است. هیچ خواسته خاصی نداریم و هدف ما در راستای منافع مردم در غزه است.

این عضو حماس اظهار داشت: خواسته‌های ما در هماهنگی و مشورت کامل با گروه‌های مقاومت فلسطین قرار دارد و همگی خواستار توقف جنگ هستیم.

وی با طرح این پرسش که «تونی بلر با چه سمتی اداره حکومت غزه را بر عهده گرفته، در حالی که شخصیتی غیرقابل‌پذیرش و ناخواسته از سوی ملت فلسطین است؟» گفت: آینده غزه پس از جنگ، یک موضوع داخلی است و هیچ عامل خارجی حق ندارد برای سرنوشت مردم فلسطین تعیین تکلیف کند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ساعتی قبل در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رویترز اظهار داشت: من پاسخ بسیار خوبی از اسرائیل و رهبران عرب به طرح صلح پیشنهادی خود برای نوار غزه دریافت کردم.

وی افزود: همه می‌خواهند توافق غزه را نهایی کنند و ما امیدواریم که آن را در دیدار فردا با نتانیاهو تکمیل کنیم.

رییس‌جمهور آمریکا پیش از این در پستی جدید در شبکه تروث سوشال نوشت: با توجه به اینکه همه طرف‌ها برای چیزی خاص با هم متحد هستند، فرصت واقعی برای عظمت خاورمیانه وجود دارد.

ترامپ پس از نشست هفته گذشته خود با رهبران برخی از کشور‌های عربی و اسلامی از طرح ۲۱ ماده‌ای خود برای نوار غزه رونمایی کرد. این نشست در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک برگزار شد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز ساعتی قبل در مصاحبه با فاکس نیوز در رابطه با طرح ۲۱ ماده‌ای ترامپ، گفت: ما در حال حاضر با تیم رئیس جمهور ترامپ روی توافق ۲۱ ماده‌ای کار می‌کنیم. امیدواریم بتوانیم این توافق را پیش ببریم.

جنبش حماس نیز با صدور بیانیه‌ای در واکنش به اخبار برخی رسانه‌ها در خصوص طرح جدید دونالد ترامپ برای استقرار حاکمیت بین‌المللی در غزه اعلام کرد که هیچ پیشنهاد جدیدی از برادران میانجی دریافت نکرده است.

این جنبش همچنین تاکید کرد که مذاکرات از زمان تلاش نافرجام ترور رهبران حماس در دوحه در روز نهم ماه جاری متوقف شده است.

جنبش حماس افزود: آماده است هر پیشنهادی را که از برادران میانجی دریافت می‌کند، با نهایت مثبت‌اندیشی و مسئولیت‌پذیری و به گونه‌ای که حقوق ملی فلسطینی‌ها را حفظ کند، بررسی نماید./ مهر 

کلمات کلیدی: حماس غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار