پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

وزیر دفاع: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند

وزیر دفاع: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند وزیر دفاع کشورمان در دیدار با همتای خود گفت: ایران و ترکیه می توانند الگوی اتحاد و همکاری در بین کشورهای منطقه باشند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۲۹۰۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به دعوت رسمی ارتشبد یاشار گولر وزیر دفاع ملی جمهوری ترکیه به آنکارا سفر و با مقامات این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر دفاع کشورمان با ابراز خرسندی از سفر به کشور همسایه اظهار داشت: این فرصت فراهم شد تا گفت‌وگوهای مستقیم در خصوص روابط دوجانبه دفاعی و مسائل منطقه‌ای صورت گیرد.

نصیرزاده با اشاره به اشتراکات عمیق فرهنگی و دینی دو کشور گفت: نقاط اشتراک میان ایران و ترکیه آن‌قدر گسترده است که اختلافات در برابر آن ناچیز به شمار می‌روند اما دشمنان همواره تلاش کرده‌اند این اختلافات را بزرگ‌نمایی کرده و اشتراکات را کم‌اهمیت جلوه دهند.

وی توسعه و تقویت روابط و تعاملات دفاعی با کشورهای همسایه را از اولویت‌های ایران دانست و افزود: ترکیه به‌عنوان کشوری مهم در جهان اسلام و عرصه بین‌الملل، ظرفیت‌های مؤثر اقتصادی، سیاسی و نظامی دارد و گسترش روابط دفاعی و نظامی با این کشور می‌تواند در حل چالش‌های جهان اسلام و منطقه تأثیرگذار باشد.

وزیر دفاع کشورمان با اشاره به تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با حملات متعدد غزه، لبنان، یمن و سوریه حتی قطر را هدف قرار داده است و همه این موضوعات نشان خوی توسعه‌طلبانه و بحران‌ساز این رژیم کودک‌کش است که با حملات پی در پی به کشورهای منطقه و کشتار بی‌گناهان خود را در صدر منفورترین رژیم‌ها در نزد مردم جهان معرفی کرده است و امروز همه کشورهای منطقه بر محکومیت و لزوم برخورد با جنایات این رژیم منحوس اتفاق نظر دارند.

وی در پایان با تأکید بر نقش تقویت همکاری‌های نظامی در افزایش سطح روابط میان دو کشور از وزیر دفاع ترکیه برای سفر به تهران و پیگیری توافقات صورت‌گرفته دعوت به عمل آورد.

وزیر دفاع ترکیه نیز با اشاره به اهمیت سفر وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران به آنکارا، این موضوع را نمادی آشکار از پیوندهای دو کشور در حوزه‌های مختلف بر شمرد.

ارتشبد گولر با اشاره به حضور گروه‌های تروریست در منطقه که با هدایت برخی از دولت‌های خارج از منطقه اقدام به ایجاد نامنی و بی‌ثباتی می‌کنند، آمادگی خود برای همکاری مشترک در مبارزه با تروریسم و ایجاد امنیت در منطقه اعلام و تاکید کرد: همان‌گونه که ایران امنیت ترکیه را امنیت خود می‌داند ترکیه نیز تمام تلاش خود برای ارتقای امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک به‌کار خواهد بست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار