چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد

حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد حزب حاکم «برادران» در ایتالیا امروز (چهارشنبه) لایحه‌ای را برای ممنوعیت پوشش اسلامی برقع و نقاب در اماکن عمومی ارائه کرد که بخشی از یک طرح گسترده‌تر برای مبارزه با آنچه «جدایی فرهنگی» توصیف شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 08
کد خبر: ۲۹۱۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، این لایحه که توسط قانونگذاران حزب جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا به پارلمان ارائه شده است، لباس‌هایی که صورت را می‌پوشاند در تمام اماکن عمومی، مدارس، دانشگاه‌ها، مغازه‌ها و دفاتر در سراسر کشور ممنوع می‌کند.

 ایتالیا ممکن است کشور بعدی باشد که مانند بیش از ۲۰ کشور، از جمله فرانسه و اتریش، استفاده از لباس‌های اسلامی در اماکن عمومی را ممنوع می‌کند.

بر مبنای این لایحه متخلفان با جریمه‌های ۳۵۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ دلاری روبه‌رو خواهند شد. در مقدمه این طرح آمده است که این قانون با هدف مبارزه با «افراط گرایی مذهبی و نفرت‌پراکنی با انگیزه‌های مذهبی» وضع شده است.

فرانسه اولین کشور اروپایی بود که در سال ۲۰۱۱ ممنوعیت کلی پوشیدن برقع در اماکن عمومی را اعمال کرد. از آن زمان، بیش از ۲۰ کشور در سراسر جهان نوعی ممنوعیت برقع و سایر پوشش‌های کامل صورت را در اماکن عمومی اعمال کردند.

دادگاه حقوق بشر اروپا این ممنوعیت‌ها تایید کرد از جمله در سال ۲۰۱۷ زمانی که بر ممنوعیت برقع و حجاب کامل صورت در بلژیک صحه گذاشت و حکم داد که کشور‌ها می‌توانند چنین لباس‌هایی را برای محافظت در جامعه محدود کنند.

مناطقی از ایتالیا از قبل محدودیت‌هایی را اعمال کردند، مانند منطقه شمالی لومباردی که در اواخر سال ۲۰۱۵ ممنوعیت ورود به ساختمان‌های عمومی و بیمارستان‌ها با صورت پوشیده را وضع کرده بود./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار