المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

طرح استیضاح مکرون رای نیاورد

طرح استیضاح مکرون رای نیاورد دفتر مجلس ملی فرانسه، طرح استیضاح مکرون را با ۱۰ رأی موافق، پنج رأی مخالف و پنج رأی ممتنع رد کرد. این تصمیم به این معنی است که این طرح به بقیه پارلمان ارجاع داده نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 09
کد خبر: ۲۹۱۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبران پارلمان فرانسه پیشنهاد استیضاح امانوئل مکرون را رد کردند. این در حالیست که بحران سیاسی فزاینده در این کشور باعث کاهش بی‌سابقه محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه شده است.
این طرح علیه «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، اوایل امسال توسط احزاب چپ‌گرا به رهبری حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» پیشنهاد شده بود.

روز چهارشنبه، دفتر مجلس ملی فرانسه این طرح را با ۱۰ رأی موافق، پنج رأی مخالف و پنج رأی ممتنع رد کرد. این تصمیم به این معنی است که این طرح به بقیه پارلمان ارجاع داده نخواهد شد.

«ماتیلد پانو» رئیس حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر، نمایندگان راست‌گرای ممتنع را مقصر این شکست دانست. او پس از رأی‌گیری در ایکس نوشت: «حزب ملی همچنان مانع بحث و رأی‌گیری در مورد استیضاح امانوئل ماکرون می‌شود.»

«سباستین لکورنو» نخست‌وزیر مستعفی فرانسه روز چهارشنبه به فرانس ۲ گفت که «اکثریت مطلق در مجلس ملی با انحلال مخالف هستند.» او استدلال کرد: «می‌توانم به شما اطمینان دهم که اکنون زمان تغییر رئیس‌جمهور نیست.»

لکورنو روز دوشنبه پس از کمتر از یک ماه از تصدی پست نخست‌وزیری، در بحبوحه اختلافات بودجه‌ای و بن‌بست پارلمانی، از کابینه ماکرون استعفا داد. این هفتمین مرتبه‌ای است که یک نخست‌وزیر از زمان روی کار آمدن ماکرون به عنوان رئیس‌جمهور فرانسه در سال ۲۰۱۷، از پست نخست‌وزیری استعفا داده و از دولت ماکرون کناره‌گیری می‌کند. لکورنو موافقت کرد که پس از استعفا، ۴۸ ساعت به وظایف خود ادامه دهد.

به گزارش راشا تودی، قانون‌گذاران فرانسوی مخالف در ابتدا اوایل امسال خواستار استیضاح ماکرون شدند و او را به دلیل تشدید بحران سیاسی ناشی از تصمیمش در ژوئن ۲۰۲۴ برای انحلال پارلمان و اعلام انتخابات زودهنگام، سرزنش کردند.

طبق نظرسنجی اخیر Elabe که برای Les Echos انجام شده است، میزان محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه به دلیل تلاش‌های ناموفق دولتش برای تصویب بودجه‌ای به شدت نامحبوب، به ۱۴ درصد کاهش یافته است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار