تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

تعطیلی مدارس ابتدایی و مهد‌های کودک در گیلان تا آخر هفته

تعطیلی مدارس ابتدایی و مهد‌های کودک در گیلان تا آخر هفته با افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا در گیلان، استانداری دستور توقف فعالیت‌های حضوری در مهد‌های کودک و دوره ابتدایی تا پایان هفته را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 30
کد خبر: ۲۹۵۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، عصر امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به افزایش قابل توجه موارد ابتلا به آنفلوآنزا در استان و ضرورت اقدام فوری برای جلوگیری از شیوع آن، از تعطیلی فعالیت مهد‌های کودک و پیش‌دبستانی‌ها و غیرحضوری شدن کلاس‌های دوره ابتدایی تا پایان هفته جاری خبر داد.

به گفته وی، در راستای صیانت از سلامت فرزندان خردسال، دانش‌آموزان و همچنین خانواده‌ها، این تصمیم در جلسه ستاد مربوطه اتخاذ شد و لازم است همه دستگاه‌های مسئول نسبت به اجرای دقیق آن اقدام کنند.

استاندار گیلان با بیان اینکه سلامت مادران باردار و کودکان در اولویت است، افزود: بنا بر مصوبه اعلام‌شده، مادران شاغلی که دارای فرزند تا پایان دوره ابتدایی هستند نیز طی این مدت به‌صورت دورکار خواهند بود.

حق‌شناس تأکید کرد که دستگاه‌های اجرایی استان مکلف‌اند شرایط لازم برای اجرای دورکاری این گروه از کارکنان را فراهم کنند، به‌گونه‌ای که ارائه خدمات به مردم دچار هیچ‌گونه اختلال یا وقفه نشود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت رعایت توصیه‌های بهداشتی از سوی شهروندان، بیان کرد: خانواده‌ها با توجه به شیوع آنفلوآنزا لازم است مراقبت از کودکان و رعایت نکات پیشگیرانه را با دقت بیشتری در دستور کار قرار دهند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار