ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد

ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد منابع امنیتی رژیم اسرائیل اعلام کردند که تل‌آویو پس از ترور رائد سعد، از فرماندهان گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس، موضوع را به آمریکا خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 14
کد خبر: ۲۹۶۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه الجزیره، منابع امنیتی رژیم صهیونیستی به روزنامه «یدیعوت آحارانوت» چاپ سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند که اسرائیل ۲۰ دقیقه پس از اجرای عملیات ترور رائد سعد، [از فرماندهان ارشد گردان‌های القسام؛ شاخه نظامی حماس]آمریکا را در جریان این اقدام قرار داده است.

به گفته این منابع، تل‌آویو با این ترور، خطر برانگیختن خشم آمریکا را به جان خریده است.

این منابع تأکید کردند هیچ ارتباطی میان عملیات ترور رائد سعد و نقض آتش‌بس از سوی حماس وجود ندارد و در عین حال، نهاد‌های امنیتی رژیم اسرائیل برای این ترور، اختلاف‌نظر‌هایی با یکدیگر داشته‌اند.

در همین حال، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم به تعقیب رهبران حماس در نوار غزه ادامه خواهند داد و تمرکز اصلی بر افرادی خواهد بود که در عملیات هفتم اکتبر نقش داشته‌اند.

از سوی دیگر، سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد نیرو‌های این رژیم در فرماندهی جنوبی طبق توافق مستقر هستند و برای رفع هرگونه تهدید فوری اقدام خواهند کرد.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد نیرو‌های مستقر این رژیم در شمال نوار غزه یک فرد مسلح که از «خط زرد» عبور کرده و تهدیدی علیه نیرو‌ها ایجاد کرده بود، کشته شده است.

در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خودرویی در خیابان النابلسی واقع در جنوب شهر غزه، چهار نفر شهید شده و بیش از ۲۰ نفر نیز زخمی شده‌اند.

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که هدف از این حمله در غزه ترور رائد سعد، مرد شماره ۲ گردان‌های قسام بوده است.

ارتش رژیم اسرائیل در این باره مدعی شد: یکی از عناصر برجسته جنبش حماس را در شهر غزه هدف قرار دادیم.

شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد که هدف از عملیات ترور در غزه رائد سعد معاون فرمانده شاخه نظامی حماس بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که رائد سعد مسئول بازسازی و تقویت نیرو‌های حماس بوده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «طی دو هفته اخیر فرصت‌هایی برای هدف قرار دادن رائد سعد مهیا شد که در دقایق آخر لغو شد. او در زمان جنگ بار‌ها از ترور جان به در برده است و هنوز مشخص نیست که عملیات موفق بوده باشد. برآورد‌ها از احتمال موفقیت حکایت دارد.»/ مهر 

کلمات کلیدی: اسرائیل واشنگتن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار