قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد

هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه این نیرو دارای امکانات و توانمندی‌های متعددی است که همه آنها تاکنون رونمایی نشده‌اند، گفت: با این رویکرد، دشمن همواره در شرایط تردید و ضعف قرار خواهد داشت و باید در هر لحظه منتظر یک غافلگیری جدید باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 16
کد خبر: ۲۹۷۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگویی با اشاره به عملکرد این نیرو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل به سر می‌بُرد، اما به دلایلی فرصت به‌کارگیری عملی توانمندی‌های این نیرو فراهم نشد.

وی افزود: با این حال، در ایام این جنگ، تأمین امنیت خطوط مواصلاتی دریایی، تجارت بین‌المللی و مرز‌های دریایی کشور به‌صورت دائم و مؤثر تحت اقدامات و تدابیر ویژه نیرو‌های ما انجام شد و به سبب این حضور مقتدرانه و اقدامات مؤثر، هیچ‌گونه اخلالی در مراودات بین‌المللی ایجاد نشد.

دریادار ایرانی تاکید کرد: ما از تجربه این جنگ تحمیلی درس‌های فراوانی گرفته‌ایم و برای مقابله با تهدیدات آینده، تمرکز بیشتری بر ارتقای سطح آمادگی، توسعه آموزش‌های تخصصی و تجهیز به سامانه‌ها و فناوری‌های نوین داشته‌ایم. وی ادامه داد: همچنین؛ سامانه‌های رصد، پایش و هشدار بهبود یافته‌اند تا بتوانیم سریع‌تر و مؤثرتر نسبت به تهدیدات واکنش نشان دهیم. نیروی دریایی باید همواره و در هر شرایطی آماده پاسخگویی سریع، دقیق و کوبنده باشد.

نیروی دریایی ارتش توانمندی‌های رونمایی‌نشده دارد

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به پرسشی درباره استفاده‌نشدن و رونمایی‌نشدن برخی توانمندی‌ها و تجهیزات این نیرو، با تأکید بر نقش مؤثر این ظرفیت‌ها در ارتقای توان رزم نیروی راهبردی دریایی، تصریح کرد: بله، نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران از امکانات و توانمندی‌های متعددی برخوردار است که همه آنها تاکنون رونمایی نشده‌اند. وی افزود: این موضوع بخشی از تدابیر امنیتی و کلان نیرو‌های مسلح به شمار می‌رود تا در مواقع لزوم بتوانیم دشمنان را غافلگیر کرده و محاسبات آنها را بر هم بزنیم.

دریادار ایرانی در پایان خاطرنشان کرد: با این رویکرد، دشمن همواره در شرایط تردید و ضعف قرار خواهد داشت و باید در هر لحظه منتظر یک غافلگیری جدید باشد. این توانمندی‌های پنهان به‌طور کامل در خدمت حفظ امنیت و تأمین منافع کشور عزیزمان ایران قرار دارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار