مرگ قاتل مسلح قبل از محاکمه به جرم دو جنایت

مرگ متهم به قتل، که پس از شلیک به راننده تاکسی اینترنتی پدرش را هم کشت، پرونده را پیچیده‌تر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۰۳ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 24
کد خبر: ۲۹۷۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک سال پیش جسد راننده تاکسی اینترنتی در جنوب تهران پیدا و پلیس متوجه شد درگیری بین مرد راننده و فردی مسلح رخ داده است.

ساعاتی بعد خبر رسید مردی میانسال با شلیک گلوله به سینه‌اش به قتل رسیده است. با حضور ماموران و انتقال جسد به پزشکی قانونی مشخص شد ضارب، به نام سالار، پسر مقتول است. به این ترتیب سالار بازداشت شد.

تحقیقات بعدی نشان داد سالار قاتل مرد راننده نیز هست. او در بازجویی‌ها به هر دو فقره قتل اعتراف کرد و گفت: سوار تاکسی اینترنتی شدم و وقتی به مقصد رسیدم راننده پول خواست. پول نداشتم که پرداخت کنم و گفتم نمی‌دهم، سر این مساله با هم درگیر شدیم. او به من گفت پولت می‌کنم و نمی‌توانی حق من را بخوری. گلاویز شدیم. دیدم زورم به او نمی‌رسد. برای همین اسلحه درآوردم و شلیک کردم. او درجا مرد. من فرار کردم و به خانه رفتم.

متهم درباره مرگ پدرش گفت: چند ساعت بعد از این حادثه با پدرم درگیر شدم. او به من حرف زور می‌زد. خیلی ناراحت بودم. همان اسلحه را درآوردم و به پدرم هم شلیک کردم.

پلیس از مادر متهم که در محل حادثه حضور داشت بازجویی کرد. او گفت: سالار خیلی عصبی و پرخاشگر بود و پرونده پزشکی هم دارد. در خانه خیلی دعوا می‌کرد و مرا اذیت می‌کرد. آن روز هم با پدرش درگیر شد و یکدفعه با اسلحه او را زد. من اصلاً نمی‌دانم اسلحه را از کجا آورده بود.

با تکمیل تحقیقات متهم به زندان منتقل شد. خانواده هر دو مقتول از او شکایت کردند و پرونده با صدور کیفرخواست به شعبه ۸ فرستاده شد. همه منتظر رسیدگی بودند که از زندان خبر رسید متهم بر اثر سکته قلبی جانش را از دست داده است. با مرگ متهم پرونده وارد مرحله پیچیده‌ای شد. با توجه به اینکه متهمی وجود ندارد که محاکمه صورت بگیرد، هر دو خانواده با درخواست دیه از بیت‌المال خواستار رسیدگی شده‌اند. آنها گفتند از آنجا که متهم در زندان جانش را از دست داده و دولت مسئول جان شهروندان است، پس درخواست دیه داریم. با ارائه این درخواست، دادگاه برای تصمیم‌گیری وارد شور شد./ سایت جنایی 

کلمات کلیدی: قتل قصاص
مطالب مرتبط
ارسال نظر