بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است

خبرخوش برای سربازها

سردار کمالی از امکان تحصیل همزمان با خدمت سربازی از بهمن ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار «موسی کمالی» مشاور عالی و سخنگوی قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح با اشاره به اینکه از بهمن‌ماه امسال بر اساس توافقاتی که بین این قرارگاه و دانشگاه جامع علمی و کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای به امضا رسید، به سربازان این اجازه داده شد که در دوره‌های پودمان و تک‌درس این دو دانشگاه ادامه تحصیل دهند، اظهار داشت: طبق قانون ادامه تحصیل در حین خدمت ممنوع است؛ اما به جهت اهمیتی که موضوع مهارت آموزی برای ما دارد بنا داریم اجازه دهیم سربازان در رشته‌های پودمانی ادامه تحصیل دهند.

 

وی ادامه داد: ادامه تحصیل برای مشمولان دیپلم و فوق دیپلم و محل تحصیل در دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ای است و مسئول اجرای این طرح موسسه عالی آموزشی علمی و کاربردی نیروی انتظامی است.

 

سردار کمالی اضافه کرد: سربازان در زمان اوقات فراغت در این دوره پودمانی شرکت می‌کنند؛ البته شرکت سربازان داوطلبانه است و الزامی در آن نیست، همچنین سربازانی که در این کلا‌س‌ها شرکت کنند از ۵۰ درصد تخفیف شهریه برخوردار می‌شوند.

 

مشاور عالی و سخنگوی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی با اشاره به اینکه فعلا این طرح به صورت آزمایشی برگزار خواهد شد، گفت: این طرح در استان‌های تهران، فارس، خوزستان، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و گیلان برگزار می‌شود و در صورتی که موفقیت آمیز بود، گسترش پیدا می‌کند.

 

سردار کمالی درباره محتوای پودمان‌ها و رشته‌ها افزود: هزار و ۵۰۰ پودمان در ۸۰۰ گرایش و رشته است که بر اساس بازار کار، نیاز نیرو‌های مسلح و علاقه سربازان انتخاب شده است و بنا داریم از بهمن سال جاری اولین دوره شروع شود.

 

مشاور عالی و سخنگوی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی خاطرنشان کرد: سربازانی که در طول تحصیل چند پودمان را بگذرانند، تلاش می‌کنیم در تخصصی که دارند آن‌ها را به‌کارگیری کنیم و این امکان را فراهم کردیم که فردی که در چند پودمان تحصیل کرد، تکمیلی آن را بتواند بعد از خدمت سربازی در این دو دانشگاه به اتمام برساند و مدرک آن را دریافت کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار